Region

Svet

Tijana Stajšić: Udajem se na jesen!

Nekadašnja misica i učesnica rijalitija „VIP Veliki brat" Tijana Stajšić (26) se udaje! Vojvođanska lepotica početkom septembra reći će sudbonosno da Vladimiru Jevtiću (35), istaknutom funkcioneru Nove Srbije i članu Opštinskog veća Lazarevca.

Tijana Stajšić: Udajem se na jesen!



Prema rečima sagovornika "Pressa", njih dvoje su se upoznali pre godinu dana u Beogradu, a ljubavnu vezu su započeli pre dva meseca. “Tijana nikada nije bila srećnija i ispunjenija. U Jevtiću je pronašla ono što bi svaka žena poželela. Vlada živi na relaciji Lazarevac - Beograd, a Tijana se pre dve nedelje preselila kod njega. Oni su nedavno jedno drugo predstavili svojim roditeljima i tada su odlučili da zakažu venčanje za septembar”, navodi neimenovani sagovornik blizak popularnom paru.

Tijana Stajsic

Tijana je za "Press" potvrdila da je zaljubljena i da u septembru planira da se uda.”Mogu samo da vam kažem da sam veoma srećna i zaljubljena! Vlada je divna osoba i planiramo da se venčamo na jesen! Još uvek nisam tražila venčanicu, ima vremena za to, daleko je septembar”, rekla je kroz osmeh Tijana.

Za razliku od nje, Vladimir je bio pričljiviji. “Tijana i ja smo vezu započeli pre dva meseca, sada živimo zajedno na relaciji Beograd - Lazarevac! Još uvek ne znamo u kom ćemo restoranu organizovati svadbu, ali sigurno je da ćemo se venčati u crkvi u Lazarevcu”, rekao je Vladimir.

Dok nije upoznala Vladimira Jevtića, Tijana je bila u vezi sa nekoliko poznatih muškaraca. Mnogi i danas pamte njenu vezu sa crnogorskim rukometašem Petrom Kapisodom, kao i javno simpatisanje sa glumcem i voditeljem Draganom Marinkovićem Macom u rijalitiju „Veliki brat". Mediji su je takođe povezivali sa izvesnim novosadskim biznismenom Banetom, kao i sa košarkašem Milošem Čovićem.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>