Region

Svet

Bojana Stojković: Prolazim kroz težak period u životu

Manekenka Bojana Stojković je na preljubu supruga, fudbalera Vladimira Stojkovića, odgovorila istom merom - započela je vezu sa rukometašem Vladom Mandićem! Iako se još nije razvela, Bojana nije ostala imuna na simpatije osvedočenog plejboja s kojim se nedavno upustila u tajnu romansu. Kao što je Svet već pisao, ona je svog dragog bodrila sa tribina juče, dok je igrao utakmicu.

Bojana Stojković: Prolazim kroz težak period u životu



Bojana je potvrdila da joj je brak ugrožen, ali nije želela da detaljiše na tu temu, kao ni da govori o svojoj navodnoj novoj romansi. "Prolazim kroz težak period u životu i ne bih to da komentarišem u medijima. Pojavile su se razne priče povodom mog i Vladimirovog odnosa, među kojima su i one koje vređaju mene kao ličnost, majku i ženu! Mi smo razumni i odrasli ljudi i svoje probleme rešićemo onako kako bi trebalo - razumno, jer nam je sreća našeg deteta na prvom mestu", poručila je Bojana.
Vlada Mandić, koji još uvek nije okončao brak sa Jelenom Višekrunom, iz kog ima četvorogodišnju ćerku Sašu, juče je bio nedostupan za komentar.

Izvor koji je dobro upućen u odnose Stojkovića tvrdi da su nesuglasice u njihovoj kući postale gotovo svakodnevica još letos. Često Vladimirovo odsustvo zbog sportskih obaveza sve više je udaljavalo roditelje osmomesečnog Lava. "Vlada je često na poslovnim putovanjima, dok je Bojani prepušteno da brine o Lavu. Međutim, ona nije navikla da dugo bude u jednom gradu i sve više se nervirala što je često sama sa sinom. Kap koja je prelila čašu bilo je saznanje da je Vladimir našao devojku, zbog čega je odlučila da okonča brak", otkriva izvor.

Kako saznaje Press, Vladimir je u vezi sa izvesnom Jelenom Kuveljić sa Vračara, koja je od njegove supruge mlađa čak 12 godina. Pokušali smo da ovu informaciju proverimo kod fudbalera, ali Stojković juče nije odgovarao na naše pozive.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>