Region

Svet

Zdravko Čolić za doček nove godine u Boru!

Pevač Zdravko Čolić za doček nove godine peva u Boru. Cena koncerta će premašiti sto hiljada evra, od čega će 70.000 evra platiti TV B92 za prava prenosa.

Zdravko Čolić za doček nove godine u Boru!



Mada zvanične potvrde još nema, sve je izvesnije da će Zdravko Čolić zabavljati Borane i njihove goste u najluđoj noći. Najbolji pop pevač na Balkanu će, prema još nepotvrđenim informacijama, spektakularni novogodišnji koncert održati u Amfiteatru kod Doma kulture, koji može da primi više od 4.000 ljudi.

Cena koncerta će, navodno, premašiti sto hiljada evra, a najveći deo te sume, 70.000 evra, platiće televizija B 92, koja će koncert prenositi uživo.

Opština Bor će posredstvom Centra za kulturu učestvovati sa milion dinara, koliko je budžetom i predvidela, a za preostalu sumu i grandiozni vatromet kao finansijer “viđen” je borski gigant ili sponzor koga on privoli da plati.

Inače, nedavno su makedonci odustali od angažovanja Čole za novogodišnju noć, budući da im je cifra koju je tražio bila previsoka, pa se dve nedelje pred doček još uvek nije znalo gde će ova velika zvezda nastupati.

izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>