Region

Svet

Pomirili se Džej i Mile! Džej: Kriv je, ali mu opraštam

Posle skoro dve godine ćutnje i ignorisanja, pomirili su se Džej Ramadanovski i Mile Kitić:

Pomirili se Džej i Mile! Džej: Kriv je, ali mu opraštam



"Kriv si Mile, nema tu šta! Kako si mogao da dozvoliš da se desi onakav skandal? Sećam se da je Marta bosa trčala da pusti ljude… Ej, pevao ti je na koncertu a Sinana nisu hteli da puste na žurku… OK je sada sve, ja sam ti oprostio sve ali ti si kriv", pričao je Džej Miletu Kitiću a ovaj se branio:

"Nisam imao pojma, pa nisam bio tu. Ni ja nisam imao karte, nisu bile kod mene… Meni je jako žao.. Sa Sinanom ne razgovaram, sa Draganom Mirković ne razgovaram od tog prokletog koncerta. Prevarili su me…"

Džej se naljutio na Mileta Kitića na afterpartiju posle koncerta u Areni. Naime, Mile je pre dve godine imao koncert u Beogradu a onda je afterparti bio u jednom hotelu u blizini. Kada se na žurci pojavio Sinan Sakić sa ženom u pratnji menadžera Baneta Obradovića ni jednog ni drugog nisu hteli da puste unutra. Tada je Džej koji je bio na žurci izašao i u znak solidarisanja sa njima napustio slavlje. Ostaće upamćena svađa na hodniku ali i to da ih je Marta Savić bosa jurila po hotelu ne bi li se vratili na žurku. Mile kaže da se jako pokajao zbog tog koncerta i da je Arena bila u tom trenutku preveliki zalogaj:

"Ma, molim te, da to zaboravimo. Bilo pa prošlo… Jeste da su me navukli da pevam u Areni. Da je bila Hala sportova to bi bilo puno. Taman je bilo toliko ljudi. Ja sam samo prodavao karte, nemam mašineriju da delim karte. Sada je najbitnije da se sve smirilo i da se sa Džejom izljubim kada ga sledeći put vidim". Pomirenje je palo u kafanici na Košutnjaku u blizini "Grandovog" studija.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

dzejdžej

Povezane vesti:


>