Region

Svet

Igor X: Mina tuče našu ćerku

Nepisano pravilo je da posle raskida veze nekog para sa javne scene usledi i prosipanje prljavog veša po medijima, pa se to desilo i u slučaju folk pevačice Mine Kostić i njenog bivšeg partnera Igora Kostića.

Igor X: Mina tuče našu ćerku


 
On je, naime, javno optužio bivšu dragu da je njihovu ćerku Anastasiju tukla na snimanju novogodišnjeg programa KCN televizije i dodao da svi problemi u njegovom odnosu sa Minom nastaju jer ona ne može da se pomiri sa činjenicom da su raskinuli.

"Jedan stariji kolega mi je javio da je Anastasija od Mine na snimanju dobila batine. Zgranuo sam se. Nisam znao da je dete vodila na snimanje, a hiljadu puta sam ponovio da me slobodno nazove i da ću uvek pričuvati dete. Nemoguće je da je Anastasija bila toliko bezobrazna da zasluži batine pred svima. Kad je sa mnom, ja ton ne povisim"- izjavio je Igor za "Skandal“.

Igor kaže da je poseban problem to što mu Kostićeva ne dozvoljava da viđa svoje dete.
 
"Ne znam zašto je toliko ogorčena!? Verovatno je razlog to što ne može da se pomiri sa činjenicom da je kraj... Ona me predstavlja kao lošeg čoveka, ali na njenu žalost, ja nisam takav. Kakav god otac bio, strašno je da ga dete ne viđa! Ajde da sam ubica, narkoman, idiot, pedofil, ne daj bože, pa bih razumeo, ali onda bi sud stavio zabranu" - ispričao je Igor.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>