Region

Svet

Fashion paradajz - Novi modni portal u Srbiji

Naše devojke su se oduvek lepo oblačile, ali se čini se kao da je moda u Srbiji postala odbačena, o njoj se ne piše po novinama, tv emisije kao i da ne postoje, a modni kritičari se kriju do prve revije. Ako nešto može da promeni sadašnje stanje, to je sigurno internet, a jedan domaći modni sajt upravo to radi svojom novom emisijom koja se emituje na Youtube kanalu Fashion paradajz.

Fashion paradajz - Novi modni portal u Srbiji



Posetite stranicu www.fashionparadajz.rs i proširite svoje modne vidike, pogledajte šta je moderno u Srbiji i regionu, naučite kako da kupite kvalitetnu garderobu za malo novca, unapredite svoje znanje vezano za negu tela. Jovani Yo je ovo prvi internet projekat, što se iz ovako profesionalnog pristupa ne može ni naslutiti.

Fashion Paradajz

Osim modnih saveta koje možete pratiti u video uzdanju, Fashion Paradajz na blogu redovno piše o aktuelnostima u modnoj industriji, daje "uradi sam" savete koji će sigurno obradovati  sve pripadnice nežnijeg pola koje drže do svog izgleda.

Fashion Paradajz

Nama se svidja kako je sve ovo počelo. Fashion Paradajz je mlad sajt, ali nam se čini da će sve devojke u njemu pronaći svog virtuelnog modnog savetnika.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>