Svet

Region

Lejdi Gaga: Napijem se od muke kad moram da platim porez!

Iako je svetski poznata pop zvezda koja ima u banci oko 70 miliona dolara, Lejdi Gagi je muka plaćati porez, kao i većini ostalih ljudi. Kad dođe vreme za "bogu božje, caru carevo", svima zadrhti ruka pri prebrojavanju sume. Lejdi gaga je otkrila britanskim medijima kako je našla način da plati račun državi.

Lejdi Gaga: Napijem se od muke kad moram da platim porez!"Iako deluje kao da mi nije strašna stvar to platiti jer sam pop pevačica ili šta već, ipak me boli kad moram potpisati ček. Svi mi se smeju kad dođe vreme za plaćanje poreza, jer se skroz napijem da bih to mogla obaviti. Prošli put su morali da me nose. Neverojatno", priznala je Gaga.

Možda bi trebala naći bolji način za obavljanje ove dosadne dužnosti jer bi sledećih godina mogla plaćati i veću sumu, s obzirom da planira filmsku karijeru: "Kad bih glumila u filmu Woodyja Allena, to bi bilo ispunjenje sna".

25-godišnja zvijezda je nedavno u Velikoj Britaniji digla prašinu s izjavama da se vidi kao reinkarnacija preminule, Britancima najdraže, princeze Diane.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>