Region

Svet

Marina Perazić ide pod nož

Marina Perazić poznata pop ikona 80-tih konačno je odlučila da ode na liposukciju. Iako je postala zaštitno lice jednog preparata,  Marina se ipak odlučila da ode pod nož.

Marina Perazić ide pod nož



Sve to će prenositi hrvatska televizija uživo, osim gubitka kilograma ova poznata pevačica odlučila na još par  estetskih zahvata.

Kamere će pratiti preobražaj Marine Perazić. Nakon razgovora sa hirurzima Tomicom i Dinkom Bagatinom, odlučila se za brojne zahvate, između ostalog podizanja grudi, liposukcije leđa, botoksa, liftinga lica i drugih. Prvi korak pre operacije je mršavljenje, pa je tako Marina trenutno u procesu gubitka kilograma pomoću čajeva i vežbi za telo.


Marinina je demantovala celu priču u jednim dnevnim novinama: "Išla sam na razgovor kod plastičnih hirurga, ali nema ni govora o tome da ću ići na liposukciju. Ne pada mi na pamet da se operišem! Ja sam zaštitno lice jedne firme iz Srbije koja prodaje preparate za mršavljenje i želim da oslabim isključivo prirodnim putem, uz čajeve, pravilnu ishranu i vežbe. Treba ponovo da se javno izmerim 15. aprila i onda ćete imati priliku da vidite rezultate. Tek kada mi se završi program mršavljenja, razmisliću da pred kamerama uradim neki zahvat, ali isključivo botoksa u čelo ili pumpanja jednog kubika silikona u gornju usnu, ako producenti emisije "In magazin" to budu želeli da mi omoguće", rekla je Marina.

MARINA PERAZIC

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>