Region

Svet

Vendi: Iza pobesnelog psa stoji Ceca

Vesna Vukelić za incident na banjičkoj pijaci, kada se potukla sa prodavačicom, krivi Svetlanu Ražnatović. Starleta negira da se vratila sa dvojicom poznanika.

Vendi: Iza pobesnelog psa stoji Ceca



Vesna Vukelić Vendi se u nedelju na pijaci na Banjici potukla sa prodavačicom Draganom Blagojević. Starleta, koja je sasula sijaset pogrdnih komentara o Ceci Ražnatović, dok je prodavačica, Svetlanin vatreni obožavalac, ispričala nam je svoju verziju događaja.

"Čovek ne mora da bude mnogo pametan da bi shvatio da je to Cecino maslo" - rekla nam je Vesna Vukelić.

"Pitala sam se zašto je ta prodavačica režala i dobacivala mi ružne reči svaki put kada prođem pored njene tezge. Nahuškala ju je Ceca. Kao vaspitana i disciplinovana vernica, ne znajući čime je izazvana, dopustila sam da na taj način iskali bes iz sebe. E onda kada sam je u nedelju prebila i nokautirala, završila je u sopstvenim jajima".

Pevačica poriče Draganinu tvrdnju da se, pošto je u prvoj rundi izvukla deblji kraj i otišla, vratila na pijacu u pratnji dvojice poznanika koji su se prodavačici predstavili kao policajci, a zatim se ponovo sukobili sa njom.

"Ma, ona je imala pomoć prijatelja. Tu je bio prodavac krompira i prodavačica kupusa, koji su me sprečili da od nje napravim pljeskavicu. Izbegla je linč, ali je zato završila kao pohovana ćuretina. Od Cece se može očekivati huškanje, jer šta je drugo mogla da nauči u „srednjoj svinjarskoj“ školi nego da se druži sa sličnim profilima".

Vendi nije iznenadila ni informacija da će prodavačica sa kojom se potukla u januaru početi da radi kao policajac u Kamenici:

"To je još jedan dokaz da iza pobesnelog psa stoji Ceca, jer ona peva policajcima. Situacija sa pijace je slična onom što Ceca radi sa Jelenom Karleušom. Potura Sašu Vidića i Aleksandru Janković da u njeno ime kevću. Meni Ceca nije u mislima. Morala sam kao vernik da reagujem kada je poturila svog duhovnika Stefana Šarića, čoveka u crnom koji je pobegao iz nekog manastira. Njemu niko iz crkve nije dao dozvolu da je ispoveda i javno otkriva tajne iz svete ispovesti. Smešnija od toga je Aleksandrina izjavila da je Ceca veliki vernik jer je pre 15 godina pevala o Isusu. Pitam se dokle će u Srbiji ljudi poput Cece, koja je u kućnom zatvoru, vedriti i oblačiti".

Izvor: Novosti
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>