Region

Svet

Gru: Nije mi teško da menjam pelene, to su slatke muke

Poznati reper Dalibor Andonov Gru, koji je pre nedelju dana postao otac malog Relje, zbog silnih obaveza nije stigao pošteno da proslavi rođenje sina.

Gru: Nije mi teško da menjam pelene, to su slatke muke



 “Uspeo sam da proslavim Reljino rođenje radno sa prijateljima u 'Stefanu Braunu', a prvo slavlje, kako to i priliči, u krugu porodice tek predstoji. Neizmerno sam ponosan, srećan i zadovoljan. Stvarno se ne zna ko se najviše obradovao novom članu porodice”, kaže Gru.

Iako je prošlo dosta vremena od kada je Daliborov četvorogošnji sin Vuk bio beba, za repera nije problem da menja pelene i ustaje noću.
 “Ne pada mi teško menjanje pelena i ostalo što uz to ide. Malo sam pozaboravljao, ali posle jednog dana nekako se sve vrati. Sve su to slatke muke”, objašnjava muzičar.

Na pitanje da li je sin Vuk malo ljubomoran zbog prinove, reper odgovara: "Nije nešto preterano ljubomoran, mada sam primetio da pokušava da bude u centru pažnje. Uklopio se u ulogu brata, a mi se trudimo da ga uključimo da pomogne što više".

Dalibor otkriva da je njegova supruga, bivša manekenka Danica želela ćerkicu. " Danica je od početka želela ćerku dok sam ja hteo sina. Za mene je idealna porodica muž, žena i dva brata, valjda zato što sam i ja odrastao sa roditeljima i bratom. Ali i da sam dobio ćerku, bilo bi mi drago."

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>