Svet

Region

Neodoljivoj Pipi ne može da odoli ni kraljevska porodica

Pipa Midlton Božićne prazike provešće u društvu kraljevske porodice na njihovom privatnom imanju u Istočnoj Engleskoj.

Neodoljivoj Pipi ne može da odoli ni kraljevska porodicaVlasnica najpoželjnije guze sveta pozvana je da se pridruži kraljevskom okupljanju na imanju Sandringham. Tamo će učestvovati u već tradicionalnom običaju strejeljanja fazana, što je malo iznenađujuće jer tom događaju inače prisustvuju samo članovi kraljevske porodice sa svojim suprugama.

"Dobro se slaže s Vilijamom i Harijem, a vojvoda od Endinburga slab je na nju. Neobično je da oni koji nisu članovi porodice prime poziv, ali Vilijam želi da se Kejt oseća prijatno, a zna da će joj društvo sestre mnogo značiti', izjavio je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Vojvotkinji od Kembridža ovo će biti prvi Božić koji neće provesti u toplini svog doma, već na imanju u Norfolku sa kraljicom. Kako bi se osećala kao kod kuće, društvo će joj praviti mlađa sestra.

"Naravno da će kejt nedostajati njena porodica na Božić – tradicionalno ih provodi sa njima. Želi da joj se Pipa pridruži na Sandringhamu na državni praznik zato što će joj tako udaljenost od porodice na Božić lakše pasti', dodao je izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>