Svet

Region

Pipa Midlton: Kraljevska porodica me kontroliše

Posle kraljevskog vjenčanja, osim medija koji prate svaki njen korak, to radii i kraljevska porodica. Pipa Midlton ne zna šta da očekuju od nje i ima krizu identiteta

Pipa Midlton: Kraljevska porodica me kontroliše



Prema pisanju časopisa "Now", Pipa je uverena kako kraljevska porodica kontroliše svaki njen korak.

"Pipa ne zna šta se očekuju od nje i oseća se kao da živi u paklu. Priznala je sestri Kejt kako misli da je kontrolišu i ima krizu identiteta. Misli da Kejt ima sve privilegije koje dolaze sa kraljevskim životom, a njoj su pripala sva ograničenja i odgovornosti" - otkrio je izvor.

Mediji prate svaki Pipin korak otkako se njena sestra Kate udala za princa Vilijama.
Nakon što je na kraljevskom venčanju u beloj haljinici sinula u ulozi deveruše, mesecima se pisalo o njenoj guzi. Neki su čak komentarisali da je svojom pojavom zasenila čak i mladu. Umesto o mladencima svi su pričali o njenoj sestri koja je posle venčanja na Facebooku samo za nekoliko dana skupila preko sto hiljada fanova.

Pipa je nedavno prekinula vezu s igračem kriketa Aleksom Laudonom i dobila ponudu da napiše knjigu o organizovanju zabava. Nagađa se da bi Pipa i izdavačka kuća HarperCollins na knjizi mogli da zarade mnogo i da će delo postati bestseller. Bivši igrač kriketa Pipu je navodno ostavio jer su mu tako savetovali roditelji. Nije im se sviđala i savetovali su sina kako ona ipak nija dobar "materijal za udaju".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>