Region

Svet

Pucano na zgradu Nede Ukraden

Pop zvezda Neda Ukraden je samo zbog poslovnih obaveza izbegla da se nedavno nađe u situaciji u kojoj bi joj život bio ugrožen!

Pucano na zgradu Nede Ukraden



Naime, u noći između subote i nedelje, oko tri sata posle ponoći, ispaljen je rafal u zgradu popularne pevačice na Banovom brdu, ali na sreću niko od ukućane te noći nije bio u stanu! Policija je odmah došla na lice mesta i obavila uviđaj, ali počinioci su nažalost već uveliko pobegli.

"Po svemu sudeći, rafal od dvadesetak metaka ispaljen je iz automatske puške, i to odmah iznad Nedine terase. Iz automobila koji niko nije zapazio u to vreme u pokretu je pucano u zgradu i nikome još nije poznat razlog zbog kojeg su počinioci to uradili" - počinje priču dobro obavešteni izvor i dodaje da policija još nije saznala na koga je zapravo izvršen napad.

"Policija i dalje istražuje da li postoji neko ko je imao probleme sa zakonom u toj zgradi ili je možda u pitanju izmirivanje nekih „računa“... Svi stanari izašli su na ulicu te noći, ali Neda Ukraden se nije pojavila, iako je njen stan mogao da bude uništen. Celu noć je policija provela u stanu iznad Nedinog kako bi obavila uviđaj, a u dvorištu su obeležavani meci. U tom trenutku je nađeno osamnaestak" - rekao je naš izvor.
Nedine komšije su bile zaprepašćene jer se u njihovom kraju takve stvari nisu nikada događale.

"Znamo da je ono gore, gde su ispaljeni meci, terasa pevačice Nede Ukraden" - pokazivao je prstom jedan od pevačicinih prvih komšija, koji nam je opisao šta je te noći doživeo.

"To je bilo strašno! Odjednom nas je probudio rafal, nakon čega se čuo automobil, koji je odmah otišao. Niko ne zna da li su počinioci hteli nekoga da se reše. Naravno da niko o tome neće da priča. Veliki broj komšija je izašao na ulicu, ali Nedu niko nije video. Jedan sused mi je rekao da policija sa njom nije pričala pošto niko nije otvarao njena vrata" - ispričao nam je jedan od stanara Nedine zgrade, koji nije želeo da se fotografiše.

Neda je takođe ispričala šta se dogodilo te noći:

"Znam da je bila pucnjava jer su mi rekle komšije, ali ja te noći nisam bila kod kuće, imala sam nastup u Zagrebu. Na svu sreću, niko nije bio u stanu. Komšije iznad mene su mi rekle da je pucano iz automobila, ali ne znam detalje. Te noći je bio derbi, tako da, ako je neko tako obeležio dernek, onda je to stvarno neukusno!" - zaključila je pop zvezda.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>