Region

Svet

Keba: Karleuša je za tri koncerta u Australiji prodala 200 karata

Pevač Dragan Kojić Keba koji se trenutno nalazi na turneji po Australiji tvrdi da je Jelena Karleuša pokušala da mu minira nastupe tako što je preotela termine u jednoj diskoteci u Sidneju.

Keba: Karleuša je za tri koncerta u Australiji prodala 200 karata



"Nije mi bilo svejedno kada sam saznao da je Karleušin menadžment zakupio diskoteku u Sidneju u kojoj je trebalo da nastupim u subotu. Njen menadžer Dušan Guša, koji živi u Australiji, i Toma Gligorić iz Beograda napravili su plan da propadne moja australijska turneja, ali nisu uspeli" - rekao je Keba i dodaje da je njegov menadžer Dimsa morao da rezerviše diskoteku umesto za subotu, za večeras, koja se nalazi na samo 30 metara pomenute diskoteke:

"Kada su videli da smo rasprodali ulaznice, otkazali su koncert jer im je prodaja bila ravna nuli! Jeleninu turneju pomerili su za nedelju dana, a potom su i nju otkazali. Ovo je prava istina, koju znaju svi ovde. Ona je najviše izgubila, osim ako menadžeri nisu muljali bez njenog znanja."

Kebin menadžer tvrdi da mu je Jelenin menadžment preoteo diskoteku i pored saznanja da je tri meseca radio kampanju za taj koncert:

"Nisu hteli da promene odluku. Bio sam prinuđen da zakažem novi koncert. Petak jeste lošiji dan, ali mi smo rasprodali 1.500 karata, a oni su povukli i karte i reklame. Prodali su samo 200 karata za tri koncerta! "- rekao je Dimsa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>