Region

Svet

Aleksa Jelić: Na jesen 2012. godine koncert u Beogradu (Video)

Pevač Aleksa Jelić u intervjuu za portal Svet Plus otkrio je na čemu trenutno radi, kakvi su mu planovi u narednom periodu, gde će nastupiti za Novu godinu, kao i to da na jesen planira da održi svoj solistički koncert u Beogradu.

Aleksa Jelić: Na jesen 2012. godine koncert u Beogradu (Video)



"Još uvek sam u fazi promovisanja drugog albuma " Javna Tajna " te je u planu da se u januaru snimi novi video spot za 4 singl sa novog albuma i to za pesmu " Ludi i Mladi " - kaže Aleksa i dodaje:

"Nedavno sam snimio i Show program koji RTS već uveliko emituje i u čijem sam sklopu izveo neke od najvećih hitova sa prvog albuma ( Samo reci, Mila, Beli jablan, Nove ljubavi itd ), kao i neke od pesama sa aktuelnog drugog albuma".

Aleksa je takođe otkrio da će u aprilu promovisati novi singl, kao i da će na jesen 2012. godine održati solistički koncert u Beogradu.

"Što se tiče novih pesama u planu je da sredinom aprila promovišem novi singl, a na jesen 2012 solisticki koncert u Beogradu" - kaže mladi pevač i dodaje da će Novu godinu dočekati radno:

"Novu godinu provodim radno! Nastupaću na gradskom trgu u Staroj Pazovi a pored mene takodje će nastupiti i Riblja Čorba" - zaključio je Aleksa Jelić



J.B

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>