Svet

Region

Gaj Riči: Brak sa Madonom je bio kao sapunica

Režiser Gaj Riči posle tri godine ćutanja progovorio je o svom braku sa pop zvezdom Madonom.

Gaj Riči: Brak sa Madonom je bio kao sapunica


Priznao je da još uvek često razmišlja o braku sa Madonom, sa kojom je bio oženjen osam godina.

Kaže da je njihova veza bila poput sapunice.

"Kao da sam zakoračio u neku sapunicu. Ali u njemu sam proveo puno vremena i zapravo sam uživao. Taj brak sigurno nije nešto zbog čega bih žalio. Iskustvo je zapravo vrlo pozitivno, a decu koja su rođena u tom braku obožavam. Ne mogu zamisliti da je bilo ikako drugačije", rekao je Riči.

"Drago mi je zbog svega što mi se dogodilo, drago mi je da što sam zaradio dosta novaca. A o braku s Madonom ću verovatno biti puno rečitiji za nekih deset godina", kaže on.

Gaj Riči i Madona su u avgustu 2000. dobili sina Roka. Iste godine u decembru, par se venčao u jednom zamku u Škotskoj. Par je usvojio i dečaka Davida (6) iz Malavija. Već 15. oktobra 2008. saopšteno je da se njih dvoje razvode. Kao razlog za razvod u zajedničkom saopštenju oni su naveli da više ne mogu da se pretvaraju da su srećni. Zanimljivo je da je Gaj od Madone dobio oko 60 miliona funti kao nadoknadu za sporazumni razvod. Oni dele starateljstvo nad decom. Riči je trenutno u vezi sa manekenkom Džeki Enšli, sa kojom je u septembru dobio sina.



Madona se zabavlja sa Brahimom Zaibatom, koji ima samo 24 godine. Madona je u junu 2009. usvojila ćerku Mersi iz Malavija. Ranije je bila u braku sa Šonom Penom. Iz veze sa trenerom Karlosom Leonom ima ćerku Lurdes (15).


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>