Najnovije vesti

Ekrem Jevrić i Mitar Mirić u Parovima?!

Nova ekipa Vip "Parova" trebalo bi da se 23. decembra useli  u velelepnu vilu u Zemunu , a pored Ognjena Radivojevića i Hasana Dudića koji se spominju kao potencijalni takmičari, spekuliše se o tome da će se u vili naći i Ekrem Jevrić i Mitar Mirić.

Ekrem Jevrić i Mitar Mirić u Parovima?!"Fokus će biti na onim ličnostima koje su se do sada pokazale kao najinteresantnije pred kamerama, tako da ne treba previše da čudi što se kao prvi na listi želja produkcije našao upravo Ekrem Jevrić, koji je pozvan da sa suprugom uđe u šou! Čelni ljudi „Hepija“ su odmah kontaktirali s njim i na preliminarnom razgovoru je Jevrić pokazao interesovanje da se ponovo pojavi u rijalitiju. Ostalo je još samo da se usaglase o njegovom honoraru, a jedan od problema je i to što njegova supruga Igbala još nije sigurna da može da dobije toliko odmora" - rekao je dobro obavešteni izvor.

Pored njih dvoje, u drugoj sezoni „Parova“ trebalo bi da se pojavi i Mitar Mirić.

"Mitar Mirić je načelno pristao da se pojavi u rijalitiju jer se prošli put odlično proveo tokom kratkog boravka u „Dvoru“, a i pobrao je brojne simpatije gledalaca zbog neuobičajenog ponašanja. Ukoliko se Ekrem i on zajedno nađu pod istim krovom, nema sumnje da će to biti najgledaniji šou svih vremena kod nas" - zaključuje izvor.

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Saša Kovačević iskreno: Osećam se kao neka baba!

Saša Kovačević iskreno: Osećam se kao neka baba!

Saša Kovačević održao je mini koncert u beogradskom tržnom centru Ušće, a pred kamerama televizije Prva pričao je o svom zdravstvenom stanju, planovima i otkrio zašto više o mesec dana nije išao u tertanu.

Vest sa galerijom16. januar 2015

Ana Mihajlovski progovorila o incidentu sa policijom!

Ana Mihajlovski progovorila o incidentu sa policijom!

Ana Mihajlovski Grubin privedena je juče u Beogradu zbog narušavanja javnog reda i mira, odnosno sukoba sa pripadnicima policije zbog nepropisnog parkiranja. U jednoj emisiji poznata voditeljka je odlučila da otkrije pravu istinu o incidentu.

Vest sa galerijom16. januar 2015

Bojan Perić ima novu devojku! FOTO

Bojan Perić ima novu devojku! FOTO

Talentovani mladi glumac Bojan Perić, jedan od glavnih junaka popularne "Vojne akademije", otkrio je fotografijom na Instagramu da više nije slobodan.

Vest sa galerijom16. januar 2015

Region

Svet