Najnovije vesti

Ekrem Jevrić i Mitar Mirić u Parovima?!

Nova ekipa Vip "Parova" trebalo bi da se 23. decembra useli  u velelepnu vilu u Zemunu , a pored Ognjena Radivojevića i Hasana Dudića koji se spominju kao potencijalni takmičari, spekuliše se o tome da će se u vili naći i Ekrem Jevrić i Mitar Mirić.

Ekrem Jevrić i Mitar Mirić u Parovima?!"Fokus će biti na onim ličnostima koje su se do sada pokazale kao najinteresantnije pred kamerama, tako da ne treba previše da čudi što se kao prvi na listi želja produkcije našao upravo Ekrem Jevrić, koji je pozvan da sa suprugom uđe u šou! Čelni ljudi „Hepija“ su odmah kontaktirali s njim i na preliminarnom razgovoru je Jevrić pokazao interesovanje da se ponovo pojavi u rijalitiju. Ostalo je još samo da se usaglase o njegovom honoraru, a jedan od problema je i to što njegova supruga Igbala još nije sigurna da može da dobije toliko odmora" - rekao je dobro obavešteni izvor.

Pored njih dvoje, u drugoj sezoni „Parova“ trebalo bi da se pojavi i Mitar Mirić.

"Mitar Mirić je načelno pristao da se pojavi u rijalitiju jer se prošli put odlično proveo tokom kratkog boravka u „Dvoru“, a i pobrao je brojne simpatije gledalaca zbog neuobičajenog ponašanja. Ukoliko se Ekrem i on zajedno nađu pod istim krovom, nema sumnje da će to biti najgledaniji šou svih vremena kod nas" - zaključuje izvor.

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Dara Bubamara umalo nastradala na Kopaoniku?

Dara Bubamara umalo nastradala na Kopaoniku?

Dara Bubamara trenutno boravi na Tajlandu gde puni baterije za predstojeće obaveze koje je očekuju. Nakon što je otputovala na egzotičnu destinaciju, pevačica je nekoliko dana provela na Kopaoniku, gde je kako i sama kaže mogla da nastrada.

Vest sa galerijom17. februar 2015

Jelena Žigon se oglasila nakon pljačke!

Jelena Žigon se oglasila nakon pljačke!

Jelenu Žigon pre nekoliko dana preživela je veliku traumu kada je mlađi nepoznati muškarac upao sa kapom preko glave, koji je upao u subotu oko 13 časova u kuću porodice Žigon na Senjaku. U tom momentu poznata glumica je bila sama u prizemlju, dok su na spratu bili njena ćerka Ivana i unuk Steva.

Vest sa galerijom17. februar 2015

Snežana Dakić ima novog dečka?!

Snežana Dakić ima novog dečka?!

Autorka emisije “Život u trendu”, Snežana Dakić nakon razvoda  u avgustu prošle godine konačno je nastavila sa svojim ljubavnim životom, te je utehu pronašla u mladom modnom kreatoru iz Venecuele.

Vest sa galerijom16. februar 2015

Region

Svet