Svet

Region

Goli joga instruktor kriv za razvod Kim Kardašijan i Kris Hamfriz?! (Foto, Video)

Da li ste spremni da pogledate kako se jedan brak raspada? Nadamo se da jeste, jer ćemo vam pokazati jedne od prvih, ujedno i poslednjih dana braka Kim Kardašijan i Kris Hamfriza u novoj epizodi "Kourtney and Kim Take New York".

Goli joga instruktor kriv za razvod Kim Kardašijan i Kris Hamfriz?! (Foto, Video)



Očigledno je da se ovaj par nije slagao u mnogim stvarima. Naime, Kurtni je nagovorila sestru Kim da uzimaju gole časove joge. Devojke su se tokom časa stalno kikotale i nekontrolisano smejale dok je instruktor joge potpuno go šetao oko njih.









Sve je bilo jako zabavno do trenutka kad se Kris pojavio na vratima. Kad je video ove scene totalno je poludeo i počeo da viče:

"Ovo je odvratno! Povraća mi se! Ovo je moja kuća i ovo je nepoštovanje". Nazvao je instruktora striperom na šta mu je Kim odgoovorila da je jako nezreo i da je  nepristojan prema njemu.

"A koliko je nepristojno to kad zateknem golog muškarca u mojoj kući kad uđem unutra?!"

Čak iako je Kim bila obučena tokom časa, Krisu je smetalo da ona bude u društvu golog instruktora. Ta svađa je otišla toliko daleko da je Kris izjavio da ne želi više da živi sa njenom sestrom Kortni:

"Čak ću joj i lično plaćati sobu samo da nije sa nama na istom spratu!"

Kad su se strasti malo smirile, ovaj par je pokušao normalno da razgovara. Kris joj je rekao da je voli ali da ona ne sme tako da se "zeza" sa njim.

Premijera ove epizode je procurela u javnost mnogo ranije nego što je trebalo i to odmah nakon saopštenja Kim da se razvodi.

Ovde pogledajte video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>