Region

Svet

Sanja Marinković otkrila detalje venčanja (Foto)

Voditeljka Sanja Marinković gostujući sinoć u emisiji Aleksandre Jeftanović "3XDA" pokazala je fotografije sa svog venčanja i otkrila kako je zapravo došlo do istog.

Sanja Marinković otkrila detalje venčanja (Foto)



Prema Sanjinim rečima, njen sada već zakoniti suprug Aleksandar Uhrin organizovao je sve, pa je tako sam izabrao i bidermajer. U prisustvu dva svedoka venčanje obavljeno u limuzini za dvanaest osoba, a umesto bele venčanice Sanja je nosila prelepu crvenu haljinu.



"Zezaju me ljudi, i zovu me gospođo, meni je smešno, ne znam zašto. a Ognjen Amidžić me je najbolje zeznuo rekavši da ne smem da primim muževljevo prezime jer kada se proguta slovo h iz Ughrina, ispada svašta"- kaže Sanja i dodaje:

"Venčali smo se 11.11.2011 u 11h. sasvim slučajno. Nismo planirali već sam zvala matičarku koja je venčala sve u mojoj porodici rekla da me venčava "za dva petka" što je ispalo 11.11. Niko nije znao, samo smo braći javili da nas sa snajkama sačekaju, došla je limuzina, bilo je šampanjca, spakovali smo se i otišli. U kolima sam se potpisivala u matičnu knjigu i nije ispalo lepo. Otišli smo na aerodrom i tamo nas je čekalo nekoliko fotografa pa je moj genijalni brat izašao sa svojom suprugom i oni su shvatili da nije Kim Kardašijan, zbog limuzine koja je bila ogromna"- pričala je Sanja.



"Kada smo stigli u Pariz imali smo medeno popodne jer smo odmah uveče otišli na večeru i klub restoran koji smo rezervisali. Nismo imali tortu već svadbene vilinske kolače. Kao da su znali moj ukus, sve je bilo savršeno. Posle večere smo posetili još dva paba i moj muž je tu noć jedva našao sobu, ja se nisam mnogo napila. Sutradan uveče smo opet večerali i posetili pab i vratili smo se kući".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>