Region

Svet

Buba Dobrosavljev: Nebojša mi preti

Uprkos tome što je od nedavno pod policijskom zaštitom, bivša voditeljka emisije „Zvezde Granda“ Ljubinka Dobrosavljev tvrdi da i dalje dobija pretnje od svog bivšeg partnera Nebojše P.

Buba Dobrosavljev: Nebojša mi pretiBuba kaže da njen nekadašnji dečko ima dosta novca i da pomoću njega čini sve da joj još više oteža situaciju u kojoj se nalazi, a na naše konkretno pitanje da li joj on preti, Ljubinka je odgovorila na sledeći način:

Buba Dobrosavljev: Nebojša je tukao sve svoje devojke
"Pa šta vi mislite da li mi preti?! Da li koristi novac da mi naudi?! Sama činjenica da je angažovao advokate govori u prilog tome da čini sve da mi oteža, ali i da me zaplaši. Inače, on je te advokate imao i ranije, a sad ima još jedan sudski spor u kom ga je tužio dečko iz Beograda - ističe Buba za „Alo!“ i napominje da je policija još uvek čuva.
- Da, policija me čuva, zaštićena sam" - kratko je izjavila Buba Dobrosavljev, koja kaže da ne zna da li je njen bivši dečko bio osuđivan ili da li je bio narkoman, ali ističe da ima saznanja da je on i ranije zlostavljao svoje devojke.

"Ja zaista ne znam da li je on bivši narkoman ili robijaš, a o tome da je tukao svoje bivše devojke znam samo zato što sam to čula od njega. Nije mi poznato ni da li se lečio, da li je boravio u nekoj ustanovi, znam samo da sa tom osobom nešto nije u redu" - pričala je vidno uznemirena Buba, koja je demantovala priču da ju je dečko u srednjoj školi zlostavljao.

"To da me je dečko zlostavljeo u srednjoj školi je apsolutna neistina. Nikad me niko nije zlostavljao. Znate šta, imala sam normalna partnerstva, mladiće koji su imali profesije, savim normalne ljude. Verovatno sada ne bih reagovala ovako da me je neko u životu zlostavljao" - tvrdi Ljubinka i ističe da joj veoma smetaju insinuacije da je celu priču izmislila.

"Ja imam dokaze, a čula sam insinuacije da sam sve izmislila. Muka mi je od takvih priča. Zaista mislim da o ovome ne bi trebalo više pričati. Taj čovek će uskoro imati dva sudska spora, a ja želim da se cela ova situacija reši i medijski stiša" - za „Alo!“ je ispričala vidno potresena Ljubinka.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>