Region

Svet

Buba Dobrosavljev: Nebojša je tukao sve svoje devojke

Bivša voditeljka „Zvezda Granda" i televizije Studio B Ljubinka Buba Dobrosavljev odlučila je da za Press prvi put sasvim otvoreno govori o svim detaljima veze sa Nebojšom P. koje je dosad prećutala. Buba kaže da je njen bivši dečko odranije poznat policiji i otkriva da mu je u četvrtak počelo suđenje u Prvom opštinskom sudu za nasilničko ponašanje nad jednim muškarcem.

Buba Dobrosavljev: Nebojša je tukao sve svoje devojke



"Tačno pre dva meseca taj manijak me je davio i pokušao da mi oduzme život. Sada imam potvrdu da je reč o izuzetno nasilnom čoveku. Naime, on je juče imao prvo suđenje za nasilje nad muškarcem iz Beograda. Srećna sam što ga je još neko prijavio za zlodela" - kaže Buba i dodaje da joj je Vesna Stanojević iz Sigurne ženske kuće obezbedila advokata, na čemu joj je veoma zahvalna.

"Advokat je saznao da se nesrećniku već sudi za nasilničko ponašanje, ali je nagovestio da nemamo pravo da pominjemo ime čoveka koji ga je prijavio jer bi ga na taj način uvukli u priču u koju ne želi da bude uvučen. Sigurna sam da je i sve svoje bivše devojke tukao i maltretirao na razne načine, on mi je i sam o tome pričao" - istakla je Buba.

Voditeljka je otkrila šokantne detalje iz prošlosti svog bivšeg partnera.

"Nebojša je verovatno bivši narkoman, koji zbog toga sada ima tikove, narko-diler i ko zna šta još. Nije završio ni srednju školu i sigurna sam da ima žestok problem. Njegova porodica je skroz drugačija od moje, imamo dijametralno suprotna shvatanja. Otac mu je bivši robijaš. Nebojša se toga nije stideo već je isticao da je njegov otac učio školu po evropskim zatvorima. E, tom ocu sam ja bila trn u oku kao ćerka policajca u penziji. Pored privatnog posla kojim se bavi pred očima javnosti, njegova porodica ko zna kakve još nelegalne poslove radi. Jedino što imaju su te proklete pare, a nadam se da će ostati i bez njih" - kaže vidno uzbuđena voditeljka.

Buba se kaje što nije pozvala policiju odmah nakon što je postala žrtva bivšeg dečka.

"Bila sam u užasnom stanju i zato, nažalost, nisam pozvala policiju. Osećala sam neverovatan strah i nisam smela da zovem policiju zato što sam se plašila da će otkriti druge stvari. Naime, po računu za komunalije otkrila sam da smo boravili u stanu kriminalca koji je ubijen. Otac me je savetovao da ne prijavljujem i onda sam sa sestrom otišla kod majke. Bila sam izubijana, modra po vratu i sa podlivima na telu" - otkriva Buba.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>