Region

Svet

Survivor: Ava Karabatić želi seks pred kamerama ( Video, Foto 18+)

Hrvatska manekenka Ava Karabatić jedna je od potencijalnih učesnica "Vip Survivora" koji bi sa emitovanjem trebao da počne u januaru sledeće godine.

Survivor: Ava Karabatić želi seks pred kamerama ( Video, Foto 18+)



Ona otkriva kako bi joj Survivor bio jedna od glavnih prekretnica u životu i da bi joj trenutno jedno takvo iskustvo dobro došlo.



"Drago mi je što sam pozvana, čast bi mi bila da učestvujem jer je to šansa da me ljudi vide u jednom drugačijem svetlu, da vide kakva sam zaista, a to je srdačna i hrabra" - izjavila je Ava i dodala:





"Pristala bih na sve uslove. Ne bi mi bio problem ni da jedem puževe, gliste možda, ima više vrsta glistica. Pacova ne bih mogla da pojedem. Bljak. Pristala bih da stalno budem u kupaćem kostimu. Što manje odeće, to bolje. Što seksipilnije, to bolje. Ne bi mi bilo čudno ni da vodim ljubav pred kamera".

Ako je izaberu za učešće, hrvatska starleta ne isključuje mogućnost da se na Kostarici i zaljubi.



"Izašla sam iz duge veze i to bi bio odličan početak nove godine – nova ljubav, a mislim da su velike šanse da tamo upoznam nekoga i da se možda i zaljubim".

Ava je takođe rekla da bi u Survivoru volela da vidi nekog seksi glumca kao što je Sergej Trifunović ili nekog zgodnog fudbalera.



"Nakon svega što sam prošla, nakon suda i nakon raskida duge veze, dobro bi mi došlo da promenim klimu, da se maknem iz civilizacije", zaključila je Ava.



Ana Karabatić je u Hrvatskoj poznata po svom učestvovanjem u rijaliti šouu "Farma", slikanjem za magazin "Plejboj", skandalu da je ucenjivala profesora na fakultetu a svojim ekcentričnim ponašanjem po klubovima je redovno skretala pažnju na sebe. Sudeći po ovoj biografiji od Ane se može svašta očekivati u "Survajveru".



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>