Svet

Region

Jennifer Lopez i Pitbull u seksi klinču (Video)

Sinoć je održana jedna od najvažnijih dodela nagrada u svetu muzike - American Music Awards. Izgleda da su ovu godinu obeležile žene, barem ako je suditi prema popisu pobednika.

Jennifer Lopez i Pitbull u seksi klinču (Video)



Taylor Swift, Nicki Minaj, Katy Perry, Beyonce i Jennifer Lopez samo su neke od dama koje su sinoć otišle kući punih ruku nagrada. 21-godišnja Taylor Swift  dobila je čak tri nagrade. Nagrađena je za najboljeg ženskog izvođača i album u kategoriji za country, ali i u kategoriji izvođača godine.

Nagrađena je i Nicki Minaj, koja je na dodeli i nastupila sa Davidom Guettom. Nagrađena je titulom omiljenepevačice, a tokom nastupa potvrdila je da ima " puno ljubavi u prostoriji".

Jennifer Lopez nagrađena je titulom omiljene latinoameričke pevačice. Tokom večeri nastupila je sa Pitbullom, priredivši producentu pravi mali seksi show. Sigurno mu nije bilo lako da nastupi i sa Marcom Anthonyjem, sa kojim je Pitbull takođe sarađivao tokom godine. Strani mediji odmah su se zapitali koga je Jennifer htela da napravi ljubomornim tokom "prljavog plesa" sa Pitbullom.

Rihanna se putem streaminga javila na dodelu nagrada, s obzirom na to da je još uvek  u Londonu. Njen album Loud nagrađen je kao omiljeno soul i r'n'b izdanje protekle godine.

Beyonce je u kategoriji soula i r'n'b-ja dobila nagradu za omiljenu pevačicu, a njen muški pandan je Usher. Posebnu nagradu osvojila je Katy Perry koja je prva žena sa čijeg albuma je čak pet pesama završilo na prvom mestu top lista u kategoriji singlova.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>