Region

Svet

Buba: Uništila sam papire o spontanom pobačaju

Ljubinka Dobrosavljev juče je ispitana pred inspektorima Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata u istrazi koja je pokrenuta zato što ju je Nebojša Pavlović navodno maltretirao.

Buba: Uništila sam papire o spontanom pobačaju



Voditeljka je promenila priču i odbila da bivšeg dečka optuži za pobačaj, iako je sve to danima javno izjavljivala:

"Ne mogu da tvrdim da su njegove batine i davljenje izazvali pobačaj i zato nisam spremna da ga ovde, u policiji, optužim za to" - rekla je Buba.

Inspektori su tražili da im preda medicinsku dokumentaciju o uzrocima prekida trudnoće, ali im je ona odgovorila da nije ponela, jer želi da sačuva svoju privatnost.

 Kad su je upitali da li ti papiri uopšte postoje, voditeljka je rekla:
"Uništeni su. Zbog moje privatnosti".

Usledilo je pitanje inspektora:

"Zbog čega ste onda sve to izneli u medije? Zašto ste se pojavili u TV emisiji u kojoj ste pričali detalje mučenja i pobačaja? Trebalo je da znate da ćete tako direktno ugroziti svoju privatnost".

Buba je izjavila da je tim nastupom htela da kaže istinu i zaustavi dalje priče kako bi se zaštitila.

Tokom saslušanja, koje je trajalo nešto više od sat vremena, voditeljka je bila smirena i nije pokazivala znake potresenosti, o čemu svedoči izvor Kurira:

"Ponovila je sve što je već pričala medijima o tome kako ju je momak tukao. Rekla je da su se stalno svađali i da ju je držao u stanu koji nema osnovne uslove za život"- kaže sagovornik.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>