Region

Svet

Marina i Futa tuže Lukasa za milion evra

Aca Lukas se s Marinom Tucaković i njenim suprugom Aleksandrom Radulovićem Futom viđa u studiju, ali i na - sudu! Ovaj kreativni par tužio je svog dobrog prijatelja i saradnika dva puta. Obe tužbe podnete su u Višem sudu u Beogradu i suđenja su u toku.

Marina i Futa tuže Lukasa za milion evra



Futa je prvo sam presavio tabak i tužio Lukasa za „neovlašćeno bogaćenje“, zbog čega potražuje čak 14.000.000 dinara. Ako vam se od iznosa zavrtelo u glavi, od sledećeg ćete pasti u nesvest. Druga tužba glasi na neverovatnih 109.000.000, a podneli su je Marina i Futa zajedno zbog, kako se navodi, „duga“. Ove tužbe same po sebi su šokantne kad se zna da su Marina i Lukas izuzetno bliski, kao i da trenutno sarađuju na novom albumu.

 Marinu je na ove tvrdnje samo dala kratku izjavu:

"Ne znam ništa o tome"!

Marinin suprug bio je krajnje neprijatan i iznerviran:

"Odakle vam to?! Mislite da možete da kopate po tuđem životu?! Ne govorim ništa Kuriru dok Kurir ne kaže meni odakle mu informacije!" - a onda fino prekinuo vezu.

Aca Lukas nije bio raspoložen za razgovor.

"To su gluposti... Ne znam o čemu se radi. Zovite me kad budete imali nešto drugo da me pitate" - poručio je Aca.

Inače, pouzdano se zna da je sledeće ročište zbog duga zakazano za februar sledeće godine. Lukasov novi album izlazi negde u to vreme i nadamo se da neće biti manje kvalitetan od prethodnog zbog nesporazuma koji moraju da se rešavaju sudskim putem.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>