Region

Svet

Buba: Nisam izgubila bebu zbog batina

Bivša voditeljka “Zvezda Granda” Ljubinka - Buba Dobrosavljev (33) juče je saslušana u beogradskoj policiji povodom priče da ju je bivši dečko Nebojša (34) gurnuo i da je ona pala na stomak, da ju je davio i da je posle toga imala pobačaj u četvrtom mesecu trudnoće.

Buba: Nisam izgubila bebu zbog batinaIako je voditeljka o nasilju govorila najpre u štampanim medijima, a potom i na televiziji, Buba je u policiji, kako “Alo!” saznaje, izjavila da je “Nebojša jeste fizički maltretirao, ali da ne smatra da je zbog toga izgubila bebu”.

Voditeljka je u zgradu Policijske uprave za grad Beograd stigla oko 14 sati i iskaz je davala gotovo puna tri sata. Na saslušanju nije predala policiji lekarske izveštaje o eventualnim povredama koji bi potvrdili da ju je momak tukao, niti je donela medicinsku dokumentaciju o samoj trudnoći i pobačaju. Buba je izjavila inspektorima da papire o trudnoći nije ponela, jer je to njena „privatna stvar“.

"Ne mogu da govorim o sadržaju njenog iskaza jer je istraga tek počela. Ona je ostala pri tvrdnji da je mladić fizički maltretirao, ali je izjavila da smatra da nije pobacila zbog toga. Poziv za saslušanje biće uručen i Nebojši, nakon čega će tužilaštvo odlučiti da li će pokrenuti postupak ili zatražiti dopunu istrage tražeći saslušanje članova njihovih porodica, prijatelja ili komšija. Njoj smo svakako kazali da mora doneti kompletnu dokumentaciju o trudnoći, kao i o lekarskom pregledu posle pada, koja će bar donekle razjasniti njene tvrdnje o padu i davljenju koji su prourokovali gubitak bebe, kako je izjavljivala za medije "- kaže  dobro obavešteni izvor.

Podsećanja radi, Buba je najpre za magazin “Puls”, a potom i u emisiji “Dobro veče, Srbijo” na TV “Pink” ispričala da ju je u 15. nedelji trudnoće, kada je rešila da ga ostavi, Nebojša napao, gurnuo i da je pala na stomak, a on je navodno počeo da je davi i da joj govori: “Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u”. Voditeljka je u više navrata ponovila rečenicu: “Ja sam preživela, naša beba nije”. Nakon njenih izjava, reagovalo je Republičko tužilaštvo, koje je formiralo predmet i naložilo istragu.

Posle izjave policiji, voditeljka Ljubinka Dobrosavljev za “Alo!” nije želela da potvrdi da li je svog bivšeg dečka Nebojšu oslobodila odgovornosti za pobačaj koji je usledio nakon svađe i davljenja, posle čega je izgubila njihovo dete.

"Znate šta, jedino što je važno je da sam ja dala izjavu u policiji. O tome šta sam tamo ispričala ne želim da pričam za novine. Ne želim više da pričam o tome u medijima i vreme je da prestane da se piše o tome. Ono što imam sada da kažem reći ću policiji"- izjavila je Buba, koja je na naše pitanje da li joj se Nebojša javljao rekla:

"Ja više tog čoveka ne želim da vidim ni da čujem do kraja života, a ni on sada ne sme da mi preti".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>