Svet

Region

Demi Mur je biseksualka, sa Kučerom je imala otvoren brak

Demi Mur i Ešton Kučer objavili su danas da se rastaju nakon šest godina braka. Sada na površinu izlaze detalji njihovog odnosa. Naime, prema pisanju američkih medija, Demi je biseksualka, a sve svoje potrebe nije zadovoljavala Eštonom..

Demi Mur je biseksualka, sa Kučerom je imala otvoren brak"Svi u Holivudu znaju za njihov dogovor o otvorenom braku, ali do sada su uspeli da sačuvaju tajnu od novinara. Demi je odobravao Eštonov flert sa drugim devojkama, i nekako su uspeli da održe vezu kroz sve te godine", izjavio je izvor.

49-godišnja Demi i 33-godišnji Ešton odlučili su se za razvod nakon što je objavljeno da je pre dva meseca glumac prevario suprugu sa jednom mladom devojkom.

Cela afera procurela je u medije, a uprkos trudu, glumci nisu uspeli da održe brak. Eštonu je pala popularnost, a Demi je utehu potražila u porodici. U današnjoj objavi Demi je napisala da kao žena, majka i supruga ima određene vrednosti i da je odlučila po istima da nastavi sa svojim životom. Medije je zamolila za razumevanje i privatnost.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>