Region

Svet

Hrvatska manekenka izvršila samoubistvo zbog nemaštine

Hrvatska manekenka Ana Grepo koja je pre desetak dana pronađena mrtva u svom stanu izvršila je samoubistvo.

Hrvatska manekenka izvršila samoubistvo zbog nemaštine



Naime, poznata manekenka ostavila je oproštajno pismo u kome je navela da je siromaštvo nateralo na ovakav čin.

"Sramota me je što sam dužna, doslovno gladujem. Osećam se nasamarenom, prevarenom, ljutom, a uz ovu moju šokantnu neimaštinu u kakvoj nikada nisam bila, imam i volju i želju da sebi oduzmem život jer sam ionako već psihički slaba i nestabilna " - napisala je Ana u oproštajnom pismu svom stanodavcu Zlatku Horvatu nekoliko nedelja pre samoubistva.

Takođe je dodala da mu piše pismo, jer nema više para za mobilni telefon: "Pišem vam na papiru jer nemam kuna u mobilnom telefonu. Sramota me je što sam vam dužna, ali duboko patim ne samo zbog vas već i zbog same sebe jer doslovno gladujem. Uzrok tome je moj posao koji je naglo prekinut nakon četiri godine odličnog rada, ali pristići će novac s druge strane" - poručila je Ana svom komšiji.

Kod Petra Baničevića, koji ima stan u središtu Zagreba, živela je 2009. godine. Tamo je bila podstanar oko godinu dana. Kako nije imala para, platila mu je, govori stanodavac, jedva nekoliko stanarina.

"Bilo nam je žao Ane jer nije imala nikoga. Svi su joj okrenuli leđa. Nije imala para. Moja porodica joj je davala novac čak i za ručak - kaže Baničević.

komšija iz zgrade u kojoj je Ana živjela kaže kako je i od njega posuđivala.

"Sve su to bili mali iznosi. Znala je posuditi 100 kuna" - kaže komšija koji je želeo da  ostane anoniman.

Da Ana nije imala novca, potvrdila je i njena zagrebačka frizerka koja joj nije naplaćivala ekstenzije.

"Frizura joj je bila na prvome mestu. Želela je da bude lepa i negovana. Dolazila je na ekstenzije koje je obožavala" - kaže frizerka.

Htvatska manekenka pronadjena mrtva u stanu
Umesto novca, Ana joj je frizure plaćala torbicama. I Anini prijatelji, koji su je nakon prekida sa Draganom Juriljem pre 12 godina sve rjeđe viđali, kažu kako je uvek bila sređena. Sestra prve pratilje Kraljice Hrvatske 1990. godine i Miss Mediterana 1991. godine u šoku je zbog tvrdnji komšija da je Ana čistila stepenište u zgradi kako bi nešto zaradila.

"Moja sestra se navikla na lep život. Nekad joj je bilo bolje, a nekad lošije pa je morala da pije tablete za smirenje. Ipak, porodica nikada ne bi dopustila da bude bez para" - kaže Anina sestra Marica Zuzjak.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>