Region

Svet

Nebojša pokušao da spreči Bubinu ispovest?!

Šokantna ispovest Ljubinke Dobrosavljev potresla je u utorak uveče sve koji su je slušali kako kroz suze prepričava tešku sudbinu koju je doživela, kako je navela, kada ju je bivši dečko gurnuo i time učinio da izgubi nerođenu bebu.

Nebojša pokušao da spreči Bubinu ispovest?!



Očekivano, njen bivši dečko Nebojša nikako nije želeo da ona nastavi da iznosi svoju priču u javnost, pa je kako “Alo!“ saznaje žena koja se predstavila kao advokat Bubinog bivšeg dečka prišla posle snimanja Jeleni Bačić-Alimpić, rekavši joj da nema prava da emituje emisiju u kojoj se pominje njen klijent!
 
Žao mi je da tužim Bubu, ona je psihički bolesnik
"Emisija "Dobro veče, Srbijo“ snimana je nekoliko sati pre samog emitovanja i nakon što je sve završeno, voditeljka Jelena Bačić je izašla iz zgrade „Pinka“ i ušla u svoj automobil u nameri da se odveze kući. U jednom trenutku, na prozor njenog automobila kucnula je nepoznata žena, koja se predstavila kao advokat više puta pomenutog Nebojše i pokušala Bačićevoj da preda neki papir" - priča dobro obavešteni izvor koji se našao na licu mesta.

"Ta žena, koja se predstavila kao advokat Bubinog bivšeg dečka, rekla je voditeljki da nema prava da emituje tu emisiju ako njen klijent to ne dozvoli" - dodaje izvor i priča kako se Bačićeva samo nasmejala i rekla da ona veoma dobro poznaje svoja prava.

"Znate kako, moj suprug je sudija, tako da sam dobro upoznata sa svojim pravima. Emisija će naravno biti emitovana"- rekla je Jelena i nije prihvatila da uzme papir koji joj je pružala žana.

Jelenu Bačić-Alimpić je povodom čitavog događaja kratko rekla:
"Ja sam samo radila svoj posao"!

Podsećanja radi, Ljubinka Dobrosavljev je u emisiji „Dobro veče, Srbijo“ rekla da je doživela veliku traumu u trenutku kada je njen bivši momak Nebojša gurnuo i izazvao pobačaj, a onda počeo da je davi.

"Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome... Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: “Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u“- ispričala je voditeljka sa suzama u očima.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>