Region

Svet

Dule Savić: Unuk mi izgleda zvezdaški

Dule Savić, naša fudbalska legenda, trenutno uživa u ulozi dede, nakon što su njegov sin Vujadin i Mirka Vasiljević krajem oktobra postali roditelji. Mlada glumica se porodila u Bordou, gde Vujadin trenutno igra fudbal, pa novopečeni deda s nestrpljenjem očekuje da vidi unuka Andreja.

Dule Savić: Unuk mi izgleda zvezdaški



" Lepo mi je kao dedi. Fenomenalan je osećaj. Andreja još uvek nisam video, sem preko Skajpa, i mogu da kažem da izgleda zvezdaški", kaže Dule Savić, a na pitanje da li unuk liči više na Vujadina ili Mirku, legenda fudbala šmekerski kaže: “Liči na mene, naravno”.

On takođe dodaje da bi voleo kad Andrej poraste da nastavi fudbalsku tradiciju, ali kaže da do tada ima vremena, a trenutno s velikim nestrpljenjem iščekuje kada će uživo videti unuka. U Bordou je trenutno njegova supruga Marina Rajević-Savić, koja je bila glavna podrška Vujadinu i Mirki za vreme porođaja, a sada mladim roditeljima pomaže u ovoj, za njih, novoj situaciji.

"U decembru ću najverovatnije videti unuka, jedva čekam, ali ne znam još da li će oni doći ovde ili ću ja ići tamo ", ističe nekadašnji centarfor Crvene zvezde i dodaje da se nije mešao u odabir imena, ali je zadovoljan što su roditelji izabrali da se prvo dete zove Andrej. 

Inače, popularna glumica Mirka Vasiljević je otputovala u Francusku pre više od mesec dana, odmah nakon beogradske premijere filma "Miris kiše na Balkanu“ u kojem tumači glavnu ulogu, kako bi se porodila u Francuskoj.

"Osećam se dobro i sve je proteklo u najboljem redu. Kao i svakoj majci, i meni je moja beba centar sveta i ne smatram da sam po bilo čemu drugačija od brojnih žena koje su se porodile istog dana kada i ja. Svakome je svoja sreća najlepša", rekla je Mirka za “Story”.

Venčanje mladog para očekuje se uskoro, pošto su najavili da će ceremoniju obaviti nakon što se Mirka porodi, a ranije nije bilo izvodljivo zbog Vujadinovih obaveza prema francuskom fudbalskom klubu Bordo. "

 Naravno da razmišljam o tome da se jednog dana venčam u crkvi. To je na prvom mestu zato što verujem u boga, a i moja porodica je religiozna, pa ću se sigurno jednom odlučiti na takav korak. Venčanje je divna stvar bez obzira na to kome se i gde dešava. Čak i kada sam u inostranstvu, mnogo mi je drago kada prolazim pored crkve u kojoj se neko venčava", rekla je mlada mama. Njih dvoje su u vezi više od godinu i po dana, ali su se na početku krili od očiju javnosti, a iako se znaju još iz školskih dana, navodno je njihova ljubavna priča zvanično započela na terenima Crvene zvezde, dok je Vujadin igrao za ovaj klub, a Mirka, kao vatreni navijač, zdušno navijala sa tribina.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>