Region

Svet

Buba: Govorio je ubiću te! Odrobijaću te u CZ-u! Nebojša: Bubo, bolje ti je da ćutiš (Video)

Gostovanje Ljubinke Bube Dobrosavlje u emisiji "Dobro veče Srbijo" kod Jelene Bačić Alimpić izazvalo je razne komentare. Ženska populacija bila je oduševljena hrabrošću mlade voditeljke da se pojavi javno i ispriča svoju priču o fizičkom zlostavljanju koje je pretrpela od strane svog bivšeg dečka, zbog čega je u četvrtom mesecu doživela spontani pobačaj.

Buba: Govorio je ubiću te! Odrobijaću te u CZ-u! Nebojša: Bubo, bolje ti je da ćutiš (Video)



Buba Dobrosavljev: Srušio mi se svet, odlazim na psihoterapiju (Foto)
"Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: "Ubiću te! Odrobijaću te u CZ!“ - započela je svoju priču Buba u emisiji, objašnjavajući kroz šta je sve prošla u vezi sa Nebojšom Pavlovićem, nakon čega je pobacila u četvrtom mesecu trudnoće.

"Trudnoća je utvrđena dok smo bili na moru u Budvi. Smatram da nije bio sposoban da se nosi sa činjenicom da će postati otac" - govorila je kroz suze Buba držeći u rukama medicinsku dokumentaciju koja potvrđuje da je bila u drugom stanju, ali nije želela da pokaže snimak ultrazvuka koji je uradila u 12. nedelji.

Buba je takođe otkrila da se njihov odnos jako pogoršao kada su u Beogradu počeli zajedno da žive:

"Bila sam izolovana, bez interneta i telefona. Rešila sam da ga ostavim i tad me je napao. Gurnuo me je, pala sam na stomak. Udarao me je po glavi.  Strašno mi je da pričam o tome"!

Posle Ljubinkinog gostovanja u emisiji oglasio se i voditeljkin bivši dečko Nebojša, koji joj je poručio da je bolje da ćuti, jer ako on progovori njoj neće ići u prilog nikako.

"Niti sam hteo "da ubijem"bilo koga, niti sam izvršio "sumanuto nasilje", niti sam bilo koga ‘maltretirao’, niti sam ‘bivši robijaš‘, niti je za mnom raspisana ‘potera’...

Zahvaljujući ovim klevetama, osoba sa kojom sam imao najiskrenije životne planove najzad je dospela na naslovne strane tabloida. Ukoliko se kampanja u novinama nastavi i ako budem izložen daljim neprijatnostima, biću prinuđen da iznesem sve što mi je poznato, a što nikako ne bi bilo prijatno za lice sa naslovne strane“ - rekao je Nebojša Pavlović.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>