Region

Svet

Kaja Ostojić: Jedva čekam da ćerku upoznam sa Džekom

Pevačica Katarina Ostojić Kaja je nakon dva bračna brodoloma ponovo srećna, i kaže da bi joj najdraže bilo da Džunior Džek, poznati di-džej za kog je verena, uskoro ponovo dođe u Srbiju kako bi ga upoznala sa svojom ćekom Nikolinom.

Kaja Ostojić: Jedva čekam da ćerku upoznam sa Džekom



Belgijski di-džej Vito Lućente, poznatiji kao Džunior Džek, zaprosio je Kaju početkom meseca u jednom restoranu u Veneciji, a popularna pevačica je prihvatila prsten i obećala da će pokušati da bude njegova do kraja života.

Taj prsten je poseban jer je od njega, kao što je Vito drugačiji od svih muškaraca sa kojima sam do sada bila. Sve što je od njega, meni mnogo više znači od poklona svih muškaraca koji su do sada bili u mom životu - kaže Kaja.

Kada su njeni fanovi čuli radosnu vest, pevačica je još uvek bila u Briselu i izbegavala da se javlja na telefon, jer nije želela da objašnjava otkud tako preuranjena odluka.

"Čula sam se samo sa porodicom i nekoliko najbližih prijatelja, i svi su bili srećni zbog mene. I bivši suprug košarkaš Uroš Duvnjak mi je među prvima poslao poruku. Lep gest sa njegove strane - kaže Kaja, čija sedmogodišnja ćerka Nikolina, sa kojom od nedavno živi u Novom Sadu, još uvek nije upoznala maminog izabranika.
 
"Nikolina je još mala da bih joj objašnjavala kakva je razlika između veridbe, stabilne veze i braka. Ne želim da je opterećujem tim stvarima. Za sada jedva čekam da Vito nađe vremena i dođe u Srbiju kako bih ih upoznala" - kaže pevačica za Blic.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>