Region

Svet

Oni će uskoro stati na ludi kamen

Pojedine estradne zvezde na korak su do venčanja. Uskoro bi na „ludi kamen“ trebalo da stanu Željko Joksimović i Jovana Janković. Ognjen Amidžić najavljuje venčanje sa Danijelom Dimitrovskom.

Oni će uskoro stati na ludi kamen



Raskidi, preljube, svađe i skandali na estradi uvek su punili stupce domaće štampe, ali veliku pažnju privlače i venčanja ličnosti iz javnog života. Jesenju sezonu svadbi na estradi otvorila je voditeljka Sanja Marinković, koja se u petak tajno udala za dugogodišnjeg verenika Aleksandra Uhrina. Par, koji ima trogodišnjeg sina Strahinju, odmah je nakon venčanja, kome su prisustvovali samo članovi njihovih porodica, prvim letom otputovao u Pariz na medeni mesec, odakle se, kako saznajemo, vraća već u ponedeljak.

Mediji već dugo spekulišu o tome kada će pred oltar stati jedan od najpopularnijih parova sa domaće javne scene - Željko Joksimović i Jovana Janković. Posle neočekivanog obrta u njihovoj vezi - od tajne veridbe, raskida preko noći i ishitrenog pomirenja, priča se da će se uskoro tajno venčati, a pojedini mediji su pisali da će to biti ove jeseni. Navodno, pop pevač i lepa voditeljka planiraju da vezu krunišu brakom samo u prisustvu kumova, dok će veselje biti priređeno u krugu najbliže rodbine i prijatelja i da do poslednjeg trenutka niko neće znati da je pozvan na svadbu, kako informacija ne bi stigla do medija. Da li će Željko i Jovana uspeti u nameri da ovaj događaj drže u tajnosti do poslednjeg trenutka, videćemo.

Sudbonosno „da“ uskoro planiraju da izgovore voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska, koji su u vezi više od godinu dana. Uprkos tome što Danijela živi u Njujorku, manekenka i voditelj su uspeli da održe vezu na daljinu. Voditelj emisije „Amidži šou“ je najavio da će sa svojom izabranicom stati pred oltar u maju sledeće godine. Mada nerado govori o svom emotivnom životu, popularni voditelj, koji iza sebe već ima jedan brak, nije krio da su se manenka i on vrlo brzo zavoleli i da jedno drugom odgovaraju u svakom pogledu.

Na "ludi kamen“ uskoro će najverovatnije stati i okoreli neženja Igor Starović, koji se pre nekoliko meseci verio sa glumicom i balerinom Jelenom iz Novog Sada. Buduća mlada je od njega mlađa čak 20 godina, a pevač „Divljeg kestena“ je rekao da su Jelena i on u vezi godinu dana i da planiraju da se venčaju, prenose Novosti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>