Region

Svet

Vlada Mandić: Nataši Bekvalac nisam doneo sreću u ljubavi

Iako mu je u mladosti prijalo da puni novinske stupce svojim ljubavnim avanturama, poznatom rukometašu Vladi Mandiću sve više smeta reputacija plejboja. To i ne treba previše da čudi ako se zna da se u međuvremenu oženio, dobio ćerku, ali i rešio da se politički angažuje!

Vlada Mandić: Nataši Bekvalac nisam doneo sreću u ljubavi



“Sigurno je da mi je kada sam bio mlađi u nekim trenucima prijalo šta god da se napiše o meni, da se ne lažemo. Sada imam 31 godinu, otac sam, bavim se nekim ozbiljnim poslom i više mi stvarno ne prija da me stavljaju u takav kontekst. Na kraju krajeva, većina tih devojaka koje vezuju za mene su danas udate, imaju decu, pa mi je glupo što se i dalje piše o tome. U međuvremenu sam se promenio, uozbiljio i malo mi je to postalo dosadno. Voleo bih da se više piše o mojim uspesima u sportu”, kaže u razgovoru za “Alo!” Mandić koji je letos prešao iz Vojvodine u Partizan.

 “Vratio sam se rukometu posle pauze od dve, tri godine. Sa Vojvodinom sam osvojio kup, sa Partizanom Superkup i ušao u Ligu šampiona. Mislim da sam čak najtrofejniji igrač u Srbiji. Vratio sam se u Partizan zato što volim taj klub i kad već igram rukomet, igraću u najboljem timu još neko vreme, a onda se povlačim iz sporta i posvećujem porodičnom poslu”. Na nedavna pisanja medija da se pomirio sa bivšom devojkom Kristinom Bekvalac, Vlada kaže:

 “Kristina i ja se poznajemo 10 godina. Bili smo kao klinci u velikoj ljubavi i ona mi je ostala u veoma lepom sećanju. Često se čujemo i dobri smo prijatelji, ali nije bilo ništa od pomirenja. Mislim da ne treba kvariti to što smo ona i ja imali ranije, što bi rekao Čola: „Ništa ja tu ne bi‘ dirao“. Verujem da ćemo uvek biti u dobrim odnosima i uvek bih joj se našao u životu, a verujem i ona meni.” Poznati rukometaš krivac je za “ljubav” Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića, a potom ju je pevačicu upoznao i sa Ljubom Jovanovićem.

“Sa Dačom sam se družio dok smo se Kristina i ja zabavljali i tako su se nekako njih dvoje i povezali. Žao mi je što nisu opstali jer mislim da su super par i dobri su likovi. Eto, izgleda da Nataši nisam doneo sreću u ljubavi. Ljuba je moj dobar prijatelj, Natašu isto znam dosta dugo, a šta je tu bilo moraćete njih da pitate.” Vlada podseća i kako je došlo do toga da se on oženi, ali ubrzo i raziđe od žene.

“Oženio sam se u Novom Sadu. Jelena je fina devojka iz dobre porodice. U tom periodu sam bio prezauzet brigom oko oca, tako da mi je bila potrebna mirna luka i oženio sam se zbog toga. Imam naglašen osećaj za slobodu, a malo koja žena to razume. Nisam se još zvanično razveo jer takve stvari ne treba prelamati preko kolena”, kaže Vlada koji ostavlja otovrenom šansu za pomirenjem sa suprugom. “ Sigurno da postoji, čim puštam vreme da učini svoje”.

Poznatom sportisti život se potpuno promenio kada je pre četiri i po godine postao otac devojčice Saše (ime je dobila po njegovom bratu).” Saša ima četiri i po godine i liči na moju majku. Super je devojčica, veoma bistra i ima dobar osećaj za sport. Što je starija, sve mi je bliža, što je valjda i prirodno”.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>