Region

Svet

Haos se nastavlja: Al Dino izbušio gume na ženinom autu

Nakon fizičkog obračuna i žestoke svađe u sarajevskom naselju Velešići, kada je TV  voditeljka Al Džazire  Arduana nalupala svog muža folk zvezdu Al Dina ni on njoj nije ostao dužan.

Haos se nastavlja: Al Dino izbušio gume na ženinom autu


 
Naime, Al Dino je centru za socijalni rad prijavio nasilno ponašanje majke njegova dva sina, a odneo je i policijski zapisnik koji je sačinjen nakon tuče u Velešićima.
 
On smatra da je Arduana dramu u Velešićima isplanirala i da je očekivala da će on na silu da uzvrati istom merom.
 
“ Htela mi je napraviti zamku. Ipak, nije uspela u svojoj nameri. Želela je da je udarim i da to iskoristi da više ne mogu da viđam decu. Nije znala šta radi. Ni sekunde nije mislila na decu i traumu koju su doživela. Zbog toga sam odlučio da ih odvedem kod psihologa “- kaže Al Dino.
 
I to nije sve, Al Dino je izbušio gume na “golfu IV”, koji trenutno koristi Arduana, a registrovan je na njegovo ime, piše Avaz.
 
” To je moj automobil. Moraće da mi ga vrati. Neka ga traži nakon razvoda. Uzela ga je bespravno i bez pitanja “- tvrdi Al Dino.
 
Arduana uzvraća da bi i ona želela “da joj se vrati svašta”.
 
“ Pola stana u Vogošći je moje kao i pola zemlje. Iz stana sam izašla bez ičega. Moje stvari su još u Vogošći. Jedva čekam da on dobije svoje, a ja svoje ” kategorična je Arduana, koja sada živi u iznajmljenom stanu.

Šta je to što je pokrenulo njih dvoje na ovakvo ponašanje ostaje nam da sami prosudimo na osnovu njegove izjave:

"Ni sanjati nisam mogao da je to moja žena mogla da napravi. A šta je napravila, vi sada pretpostavljajte. Arduanu volim, ali nakon što sam sve saznao, moram da je ostavim. Šta čovek drugo da uradi. Moram je da prebolim, a ona neka i dalje nosi maramu na glavi" - kaže Kurić.

Al'Dino i Arduana u braku su bili više od sedam godina i imaju sinove Haruna i Ishaka.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>