Region

Svet

Tanja Savić optužila muža za porodično nasilje, on joj oteo dete

Folk pevačica Tanja Savić prijavila je policiji supruga Dušana Jovančevića zbog navodne otmice njihovog desetomesečnog sina Maksima, ali je prijavu povukla jer je Dušan, nakon telefonskog razgovora sa policijom, odlučio da se prekine put u Australiju.

Tanja Savić optužila muža za porodično nasilje, on joj oteo detePoznata Grandova pevačica je Policijskoj upravi u Smederevu prijavila pokušaj kidnapovanja deteta. Ona je u policiji izjavila da je suprug Dušan odveo njihovog sina Maksima bez njenog pristanka u nepoznatom pravcu, uzevši joj pred put sumu od 5.000 evra. Tanja je bila uplašena da će Dušan odvesti dete za Australiju. Svemu je prethodila bračna svađa čiji povod nije poznat.

Kako nezvanično saznaju Novosti, policija je telefonom pozvala Dušana Jovančevića, koji je već bio na putu, ali nije napustio Srbiju. Policajci su mu, kako saznajemo, objasnili da maloletno dete ne može da izvede iz zemlje bez pristanka drugog roditelja, što on, navodno, nije znao. Odmah je odlučio da se vrati, ali je Tanjinog supruga policija ispratila nazad u Smederevo jer nije znao put kojim je trebalo da se vrati. Kako saznajemo, Tanja je protiv supruga podnela prijavu za nasilje u porodici, ali je odlučila da je povuče nakon njegovog povratka i pokajanja. Bračni par obećao je da će nesporazume rešiti između sebe.

O svemu je obavešten tužilac koji je ocenio da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog dela. Dušan Jovančević i mali Maksim su australijski državljani. Bračna drama mladog para, koji je donedavno živeo u Australiji, a trenutno boravi u porodičnoj kući Savića u Radincu kraj Smedereva, za sada ima srećan epilog.

Viber

Izvor: Svet Plus


>