Region

Svet

Svetlana Kitić: Goca Tržan nije uvredila mog unuka

Velika prašina se podigla posle nastupa Goce Tržan na kome se pevačica obratila trogodišnjem dečaku sa rečenicom "Maco, rezervišem te, za 10-15 godina bićeš moj".

Svetlana Kitić: Goca Tržan nije uvredila mog unuka



Mali dečak koji je ovih dana dospeo na naslovne strane medija je unuk naše proslavljene rukometašice Svetlane Cece Kitić koja kaže da Gocina izjava nije imala seksualnu konotaciju.

Goca Tržan trogodišnjem detetu: Za 10-15 godina bićeš moj
"Jako me je povredilo što mi je unuk dobio naslovne strane u priči o pedofiliji, naročito što se sve dešavalo na manifestaciji „Oriflejma", na kojoj su se birale naj majka i ćerka, a u čijoj konkurenciji smo bile moja ćerka i ja. U trenutku kada je Goca izgovorila tu čuvenu rečenicu bile smo u bekstejdžu, dok je unuk igrao na stolici i bio je sa mojim suprugom, mlađom ćerkom i snajkom. Svi su gledali u njega jer je bio veseo, pa ga je i Goca izvela na binu" - rekla je Ceca i dodala:

"Apsurdno je da je Goca, kako se pisalo, kaparisala mog unuka. Ona je majka, zar mislite da bi mogla tako nešto da pomisli?! Sa Gocom se odlično poznajem, ona i ne zna da je to moj unuk, a ja nisam imala njen broj telefona da je pozovem i ispričamo se oko svega što se izdešavalo. Žao mi je što je manifestacija, u kojoj je pobedila žena koja se izlečila od raka dojke, ostala u senci priče da je pevačica zavodila dete" - zaključila je proslavljena rukometašica.

Viber

Izvor: Svet Plus


>