Region

Svet

Alen Ademović prešao kod Milija

Pevač Alen Ademović postao je novi član gripe "Miligram" sa kojom već uveliko snima novi album.

Alen Ademović prešao kod Milija



"Još dok je radio sa Goranom, Alen je gostovao na albumu "Miligram" s pesmom "Kruška", koja je postala ogroman hit. Pokazalo se da to funkcioniše i logično je došlo do saradnje" - rekao je Mili.

Alen kaže da je saradnja sa Milijem odlična i da je potpuno fasciniram pesmama, takođe je dodao da je saradnja sa Bregom i Aleksandrom odlična.

"Obojica znaju šta traže i šta hoće u svojim pesmama, ali su dva različita sveta. Goran je u trubačkom fazonu, a Mili je urban. A ko je lakši za saradnju? Pa Mili, kao što i samo ime kaže!" - rekao je kroz osmeh Alen i dodao da se Brega ne ljuti zbog nove saradnje:

"Goran i ja smo se lepo razišli, kao dva brata. Otkazni rok je trajao mesec dana, sve dok nije našao zamenu za mene. Nekoliko puta mi je rekao: "Alene, ako ti u životu zatreba bilo kakva pomoć u vezi sa muzikom, pesmom, studijom... - tu sam" - rekao je Ademović, a Mili je dodao da ne brani Alenu da peva ono što je do sada:

"Nema razloga da Alen na koncertima ne peva i pesme koje je snimio sa Bregom jer ja Bregovićev opus smatram jednim od najboljih. Ademović je jedan od retkih svetskih vokala sa ovog podneblja i zato je i ko stvoren za muziku koju ja pravim." - rekao je Mili.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>