Region

Svet

Ljubinka Dobrosavljev izgubila bebu, pa ostala bez dečka

Bivša voditeljka Zvezda Granda Ljubinka Buba Dobrosavljev izgubila je bebu u četvrtom mesecu trudnoće. Nažalost, tu se njena drama ne završava jer posle saznanja da neće postati majka, Bubu ostavlja i dečko Nebojša.

Ljubinka Dobrosavljev izgubila bebu, pa ostala bez dečka



"Bubi je veoma teško u ovom trenutku. Odlučila je da se povuče i da u miru razmisli o svemu. Trenutno boravi kod svojih roditelja u Somboru, gde se odmara i preispituje da li je nešto moglo da bude drugačije. Buba se polako oporavlja i sigurno će iz ove situacije izaći jača" - izjavio je izvor blizak voditeljki.

Buba je rekla da joj nije lako, ali da za njenog bivšeg dečka više nema mesta u njenom životu.

"Kada dođu problemi, ljudi pokažu pravo lice i koliko su hrabri. Moj bivši dečko mi nije bio podrška onda kada mi je bio najpotrebniji. Posle svega, za njega nema mesta u mom životu. Teško se snalazim u novonastaloj situaciji jer sam izgubila bebu u 15. nedelji trudnoće. Već neko vreme sam daleko od svih. Odgovor na pitanje zašto mi se to desilo verovatno ću dobiti kasnije tokom svog života. To mi je trenutno jedina uteha - rekla je poznata voditeljka.

Kada je saznala da je u drugom stanju povukla se iz medija kako bi uživala u svojim trudničkim danima.

"Verujem da imam snagu da prevaziđem sve probleme jer se nikada ne predajem i iznad svega volim život. Pri tom mi je savest potpuno mirna. Želela sam dete iznad svega, bila srećna, zamišljala sebe kao majku. Bila sam spremna da prihvatim odgovornost i obaveze koje sa sobom nosi majčinstvo. Trudnoća je proticala normalno, nije bilo naznaka da bi nešto moglo da se iskomplikuje - kaže lepa brineta.
Polako dolazim sebi i sigurna sam da ću iz ovoga izaći jača" – zaključila je Buba.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>