Region

Svet

Stanija: Ne plašim se devojčica kao što je Volkov

Starleta Stanija Dobrojević izjavila u intervjuu za jedan dnevni list da joj fudbaler Partizana šalje preteće poruke, ali da ga se ona ne plaši i da je bolje da joj zaboravi ime.

Stanija: Ne plašim se devojčica kao što je Volkov



"Prvo mi je slao ljubavne poruke, a sada i preteće. Ali ne bojim se ja devojčica" - kaže Stanija i dodaje:

"To sam mu rekla i u SMS-u, a on mi je odgovorio da neće da mi zaboravi ime i da me čeka da se vratim u Srbiju. Ta njegova poruka nije bila ljubavna, nego preteća. Ozbiljna! Ne bih da iznosim i ostale detalje, jer bi onda možda i policija reagovala".

Stanija tvrdi da joj Vladimir sada preti zbog emisije "Ekskluziv" u kojoj je izjavila da nije u vezi sa njim.

"Dečko mi se udvarao mesec i po dana, dolazio je svaki dan posle treninga u Rumu da me vidi, pa makar i na pola sata. A onda su u pojedinim medijima objavljene naše zajedničke fotografije uz priču da smo u vezi. On je tada preko noći postao frajer. Čuj, frajer?! Tim povodom sam na "tviteru"napisala:"Počeli su da me spajaju i sa devojčicama - Vladimir Volkov". Bolje bi bilo da je ostao pri svojoj prvoj odluci da igra za Crnu Goru. Našoj reprezentaciji nisu potrebne devojčice", izjavila je Stanija, uz konstataciju da ona nije ta koja trči za picopevcima. "Nisam mu dala šansu, pa sada preti".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>