Region

Svet

Makedonski novinar: Toše Proeski je sklonjen u neki udaljeni izolovani manastir

Makedonski novinar Zoran Božinovski iznosi neverovatne teze u vezi sa smrću pevača Tošeta Proeskog! On, uz tvrdnju da 16. oktobra 2007. nije bilo saobraćajne nesreće kod Nove Gradiške, iznosi mogućnost da Toše nije poginuo, već da je sklonjen u neki izolovani manastir.

Makedonski novinar: Toše Proeski je sklonjen u neki udaljeni izolovani manastir"Meni je prvo bilo sumnjivo što je od udesa do sahrane proteklo 48 sati. Po hrvatskom zakonu, član porodice mora doći da identifikuje telo stranog državljanina. Helikopter koji je dopremio kovčeg s telom u Makedoniju srušio se posle godinu dana i nijedan član posade nije preživeo" - kaže Božinovski iznoseći svoja saznanja u vezi s pogibijom „balkanskog anđela“. Posle ovih tvrdnji, on ide korak dalje i na neočekivan način objašnjava nestanak pevača.

"Bivša vlast u Makedoniji je 2007. godine optužila menadžerku Ljiljanu Petrović za utaju poreza. Verujem da je Toše shvatio da oko njega nisu čista posla i da se obratio za zaštitu britanskoj protestantskoj crkvi ili Vatikanu. Ne zaboravimo da je on jedini pevač na svetu koji je kod pape Jovana Pavla II dva puta imao audijenciju. Nije on slučajno u ovoj priči. Zato zaključujem, ili su ga ubili na drugom mestu, ali nemam dokaz za to, ili je sklonjen u neki udaljeni izolovani manastir" - završava priču Božinovski.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>