Region

Svet

Aleksandra Bursać se udaje!

Već tri Zvezde Granda su stale na ludi kamen, a sada je na red došla i Aleksandra Bursać. Ova pevačica je već izvesno vreme u vezi sa Borisom Martinovićem, koji je četiri godine mlađi od nje, ali im to nije smetalo da se vere!

Aleksandra Bursać se udaje!



"Oni se zaista mnogo vole. Jesu mladi oboje, ali baš zbog toga, ta ljubav je neverovatna. Ne prođe minut da se ne čuju. Boris, iako četiri godine mlađi, jako vodi računa o njoj i ispunjava joj sve želje. A ona je toliko zaljubljena da ne skida osmeh s lica. Čuo sam da su se nedavno i verili, mada oni to skrivaju, jer žele da prođe neko vreme, pa da saopšte tu lepu vest. S obzirom na to da su baš mladi, pogotovo on, plaše se da ih ne osuđuju što žure, pa zato skrivaju to."

Aleksandra bursac boris

"Ali na Aleksandrinom profilu, kao i na njegovom, možete videti koliko se oni vole i kakve porukice razmenjuju. Zaista su preslatki. Aleksandra je tek sada podetinjila, samo se smeška, ništa joj nije teško, a kako sam načuo, rekla je da ima leptiriće kad god se vidi s njim. Zato ja mislim da nisu požurili sa veridbom", kaže izvor blizak ovom ljubavnom paru.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>