Region

Svet

Makedonski novinar: Noćima nisam spavao zbog Tošeta (Video)

Makedonski novinar Zoran Božinovski i dalje tvrdi kako se saobraćajna nesreća u kojoj je makedonska zvezda Toše Proeski poginuo, nije ni dogodila i da je reč o mnogo dubljim razlozima zbog kojih se njegova smrt tako dobro zataškava. On o tome uporno govori unazad tri godine. Zanimljivo je da je o ovome pričao i u emisiji "Biseri" pre nešto manje od godinu dana.

Makedonski novinar: Noćima nisam spavao zbog Tošeta (Video)





"Saobraćajna nesreća kod Nove Gradiške u kojoj je "poginuo" Toše Proeski nikad se nije dogodila.- izjavio je za hrvatski Index.hr makedonski novinar Zoran Božinovski.
On je stigao u Zagreb kako bi predstavio knjigu "Toše Proeski, žrtva kriminalnih klanova", u kojoj iznosi detalje zbog kojih će verovatno imati puno problema, mada, i do sada ih je imao. Hapšen je, nekoliko puta je pretučen, bio je u zatvoru, a pretnje su stizale i stižu još uvek.



Knjiga je rezultat četvorogodišnjeg istraživanja koje je sproveo kako bi došao do onih najsitnijih pikanterija koji "bacaju u vodu", kako on kaže, navodnu nesreću u kojoj je Toše poginuo.

Da stvar bude interesantnija, ovaj novinar je pre nepunih godinu dana, 14. januara 2011. godine gostovao na OBN televiziji u emisiji "Biseri". U njoj je pričao o identičnim stvarima.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>