Region

Svet

Region

Nenad Okanović izbačen iz kluba zbog droge

Popularni glumac Nenad Okanović poznatiji kao sin Dragan, doživeo je veliku neprijatnost u Mađarskoj kada je nepravedno optužen da je narkoman, a potom izbačen iz kluba.

Nenad Okanović izbačen iz kluba zbog droge



"Nenad je u četvrtak izašao s društvom u „Morisons pab“ u Budimpešti i celo veče su se ludo zabavljali. U jednom trenutku je otišao u toalet, a za njim je ušao još jedan muškarac, za koga se kasnije saznalo da je hrvatske nacionalnosti. Pretpostavljam da je obezbeđenje na kamerama videlo da ulaze zajedno u kabinu toaleta i posumnjalo da će tamo da konzumiraju narkotike. Posle samo nekoliko sekundi, na vrata toaleta je pokucao čovek iz obezbeđenja koji im je objasnio da moraju odmah da napuste klub jer su konzumirali marihuanu. Moram da kažem da se ni u jednom trenutku u toaletu nije osetio miris trave" - izjavio je izvor i dodao da Nenad nije pravio problem zbog neprijatnosti koja ga je zadesila.

"Nenad je mirno pokušao da im objasni da nije radio ništa nezakonito, ali ga oni nisu slušali. Čak ga nisu ni pretresli da bi dokazali svoje navode. Uprkos tome što nisu imali dokaz za svoje optužbe, ostali su pri stavu da on mora odmah da napusti klub. Videvši da ne postoji način da se drugačije reši situacija, Nenad je zamolio da se ljudi koji su s njim bili u društvu obaveste da on mora da ide i oni su odmah pokupili stvari i krenuli za njim - završava priču naš izvor i dodaje da obezbeđenje nije zvalo policiju iz samo njima poznatih razloga, pa je ovaj incident završen bez zvaničnog zapisnika".

Glumac Nenad Okanović potvrdio je navode izvora i dodao da kod sebe nije imao marihuanu:

Jesam, bio sam u tom  klubu i kada sam krenuo u WC, za mnom je pošao neki Hrvat koji obožava Ajs Nigrutina i mene. Ušao je za mnom u toalet i krenuo da mi priča kako nas uvek gleda i kako smo super. Malo zatim, došlo je obezbeđenje i reklo nam da izađemo iz kluba jer su se istripovali nešto. Eto, to je bilo i to je istina. Nisam imao marihuanu kod sebe niti sam je konzumirao" - zaključio je Nenad.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>