Region

Svet

Katarina Živković: Svaka čast devojkama koje mogu da uzmu pare za seks

Pevačica Katarina Živković otkrila je u intervjuu za jedan dnevni časopis da uživa u ljubavi sa manekenom Banetom Jankovićem, da joj nikada nisu nudili novac za seks, kao i da se divi takvim devojkama koje to mogu da urade.

Katarina Živković: Svaka čast devojkama koje mogu da uzmu pare za seks



"Uživam u vezi sa njim, svaki dan pored Baneta je interesantan i lud. Trudi se da me svakodnevno zadivi na neki način. Iskreno, ja sam po tom pitanju drugačija, nisam dovoljno kreativna da bih mu tako često priređivala iznenađenja" - rekla je Katarina i dodala:

"Uvek glasam za ljubav! Međutim, nikada nisam bila toliko ekscentrična da vodim ljubav na otvorenom. Više sam za kućnu varijantu i intimniju atmosferu. Sam taj čin na plaži mi je interesantan, ali plašila bih se da nas neko ne gleda. Takva kombinacija dolazi u obzir samo na pustom ostrvu ili na mesecu".

Katarina otkriva da od početka svoje karijere nije dobila nepristojnu ponudu, kao i da nikada ne bi pristala da uzme novac kada bi joj neko ponudio seks za jednu noć.

"Do sada nisam nailazila na nepristojne ponude. „Grand" ima savršenu saradnju sa klubovima u kojim pevam. Odem, odradim svoj deo posla, uzmem pare i vraćam se pravo kući" - kaže Kaća i dodaje:

"Nisam ja takva devojka! Ružno je da mi neko ponudi pare za seks, to sebi nikad ne bih dozvolila. Miran san i čist obraz su mi najvažniji. Smatram da to nije pravi put da se zaradi novac, svaka čast devojkama koje imaju želudac za to".


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>