Region

Svet

Goran Jakovljević Jakov: Ne želim da gradim karijeru na skandalima (Foto+Video)

Sinoć je na radiju Svet Plus u emisiji "VIP Špajz" gostovao mladi pevač Goran Jakovljević Jakov.

Goran Jakovljević Jakov: Ne želim da gradim karijeru na skandalima (Foto+Video)



Dečko koji je svoju karijeru započeo pre desetak godina nastupajući po kafićima i kafanama, a sada je konačno uspeo i da snimi svoj prvi CD koji će se u prodaji pojaviti u sredu u izdanju "Gold musica".

Jakov je tokom gostovanja pričao o svojim počecima i otkrio da je ljubav prema muzici osetio sa svojih sedam godina.

"Sa 7 ili 8 godina poečelo je moje intresovanje za muziku. Počeo sam sa gitarom koju sam svirao nekih tri ili četiri meseca i onda sam shvatio da to nije za mene. Kada sam završio srednju školu, krenuo sam sa društvom po kafanama, tada sam umeo da uzmem mikrofon i zapevam neku pesmu  i tako malo po malo, uspeo sam da dođem i do svog prvog CD-a" - rekao je Jakov.



Njegov album prvenac izaći će u izdanju "Gold Musica" u sredu: "Na albumu se nalazi deset pesama. Marina Tucaković je bila zadužena za tekst sedam pesama,  kompozitor na albumu bio je Romario, dok je za aranžman bio zadužen Peđa Blizanac. Na albumu se kao saradnici još pojavljuju i Saša Milošević Mare koji je uradio tekst i muziku za tri pesme, kao i Biljana Vujović koja je napisala tekst za jednu pesmu" - rekao je mladi pevač i otkrio da će se na njegovom albumu naći i duetska pesma sa Džejom. Kako je došlo do saradnje Jakov kaže:



"Rešio sam da uradim duetsku pesmu na svom albumu i shvatio sam da bi za to najbolji bio Džej. Marina je napisala tekst, Romario je uradio kompoziciju i eto duet je tu" - kroz osmeh je rekao pevač.

O svom privatnom životu ne želi da priča, jer svoju karijeru želi da gradi na muzici i pesmama koje izvodi, a ne na skandalima.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>