Region

Svet

Era Ojdanić: Lepa Lukić može da ljušti krompir u mojoj kafani

Iako mnoge njegove kolege tvrde da nema puno posla na estradi, pevač Era Ojdanić se na vreme snašao, pa se pored pevanja godinama bavi i ugostiteljstvom. Kako i sam Era kaže njegova kafana radi odlično pa misli da će uskoro njegove kolege doći kod njega da potraže posao.

Era Ojdanić: Lepa Lukić može da ljušti krompir u mojoj kafani



"Pošto na estradi nije sjajno mogu i neku koleginicu da zaposlim kao konobaricu. Korist bi bila trostruka. Bilo bi dobro i njoj i meni, a i gostima" rekao je Era i otkrio koju bi to koleginicu zaposlio u svojoj kafani.

 "Teško mi je da se odlučim. Mnogo je zgodnih pevačica koje posla nemaju. Ali, pošto sam na ratnoj nozi sa Lepom Lukić, baš ću da kažem da bih rado nju zaposlio. Mogla bi kod mene u kafani da radi kao pomoćni radnik, da ljušti krompir" - izjavio je Era i rekao da nema vremena da se bavi pomirenjem sa Lepom Lukić.

 "Baš me briga, imam preča posla. Ne znam, brate, gde ću pre. Moram da trknem u Crnu Goru da malo sredim baštice oko mojih apartmana da bi gosti još više uživali. Moram i na snimanje "Večernje škole" u okviru Granda. Kako stvari stoje, odoh ja u glumce, zajedno sa Milićem Vukašinovićem, Milutinom Popovićem Zaharom, Gocom Lazarević, Radišom Uroševićem i drugima."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>