Region

Svet

Brenin koreograf: U Areni će biti ludnica

Glavni koreograf Breninog koncerta u Areni 20. oktobra biće Milomir Gormilić koji kaže da nas tog dana očekuje pravi spektakl.

Brenin koreograf: U Areni će biti ludnica



"Biće svega, od Hip-Hop-a ,salse, rumbe, modernog baleta pa sve do džez koreografija. Sve što znam, a znam dosta, naučio sam plesače,i verujte, biće jedinstveno" - izjavio je Milan i dodao da je sa Brenom predivno sarađivati:

"Brena je najprofesionalnija osoba sa kojom sam ikada radio. Ja sam i dalje zapanjen stvarima koje ona zna i razume. Definitvno je najleše to što Brena sve zna, i o svemu vodi računa. Ona tačno zna korake svih plesača, zna rasvetu, tehniku, pa kada zna koliko cirkona ima na haljinama plesača, sve Vam govori" - kaže Milan i dodaje:

"Ona je toliki profesionalac koji se zaista retko kada sreće, to je žena koja sve konce drži u rukama. Ona o svemu vodi računa, ma ona je fontana ideja. Brena je pogledala preko 100 naslova na Brodveju, i pored 30 godina iskustva na sceni ona i dalje uči gledajući predstave i prateći svetska dešavanja u šou biznisu".


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>