Region

Svet

Stoja u depresiji zbog majčine smrti

Posle kraće bolesti majka Stoje Novaković Katica preminula je prošloog utorka, od kada se pevačica nalazi u teškom psihičkom stanju, jer je prema rečima izvora bila nespremna za tako nešto.

Stoja u depresiji zbog majčine smrti



"Stoja je često posećivala svoju rodnu kuću, jer je jako bila vezana za svoju majku. Tih dana se baš nalazila kod Katice, a nije ni slutila da će joj majka preminuti. Iako je imala srčanih problema i dijabetes, niko nije slutio da bi ishod mogao da bude tragičan. Tog dana Stoja je primetila da majka ne izlazi iz sobe, a kada je ušla unutra, zatekla je Katicino beživotno telo" - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

"Stojina majka je bila jako dobra žena i svi su je mnogo voleli. Stojin brat Živko onesvestio se na sahrani, a Stoja je sve vreme pila lekove za smirenje. Mnogo joj je teško, a veliku podršku joj pruža njen suprug Igor" - zaključuje izvor.

Stoja je za sada otkazala sve nastupe i pitanje kada će ponovo biti spremna da izađe pred publiku. Da prolazi kroz jedan od najtežih trenutaka u svom životu, potvrdila je i sama pevačica:

"Mnogo sam bila vezana za majku. Svaki slobodan trenutak sam koristila da budem sa njom i da je obiđem. Još sam u šoku i ne mogu da poverujem da moje Katice više nema. Mnogo je teško" - rekla je Stoja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>