x
Region
Stoja u depresiji zbog majčine smrti
10. oktobar 2011. 12:51
Posle kraće bolesti majka Stoje Novaković Katica preminula je prošloog utorka, od kada se pevačica nalazi u teškom psihičkom stanju, jer je prema rečima izvora bila nespremna za tako nešto.


"Stoja je često posećivala svoju rodnu kuću, jer je jako bila vezana za svoju majku. Tih dana se baš nalazila kod Katice, a nije ni slutila da će joj majka preminuti. Iako je imala srčanih problema i dijabetes, niko nije slutio da bi ishod mogao da bude tragičan. Tog dana Stoja je primetila da majka ne izlazi iz sobe, a kada je ušla unutra, zatekla je Katicino beživotno telo" - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

"Stojina majka je bila jako dobra žena i svi su je mnogo voleli. Stojin brat Živko onesvestio se na sahrani, a Stoja je sve vreme pila lekove za smirenje. Mnogo joj je teško, a veliku podršku joj pruža njen suprug Igor" - zaključuje izvor.

Stoja je za sada otkazala sve nastupe i pitanje kada će ponovo biti spremna da izađe pred publiku. Da prolazi kroz jedan od najtežih trenutaka u svom životu, potvrdila je i sama pevačica:

"Mnogo sam bila vezana za majku. Svaki slobodan trenutak sam koristila da budem sa njom i da je obiđem. Još sam u šoku i ne mogu da poverujem da moje Katice više nema. Mnogo je teško" - rekla je Stoja.

   
| More    
Stoja Novaković poslednjih godina puno napora je u ložila kako bi svoju liniju dovela do savršenstva, ali kada je videla da joj dijete prave veliki problem, odlučila je da odustane i ne mari da li ima višak kilograma.
31. avgust 2014. 12:48
Folk pevačica Stoja Novaković je gostovala u emisiji "Snaga Oktana", gde je izjavila da je pokušala da izvrši samoubistvo i zbog ljubavi prema suprugu Igoru, jer nije znala kako drugačije da ga natera da se pomire.
28. mart 2014. 11:39
Iako su se nedavno pojavili naslovi u medijima kako su unuci Stoje Novaković kidnapovani, pevačica je oštro demantovala takve spekulacije i dodala daona u životu nema nikakvih briga.
21. mart 2014. 20:31
Jedna od najmlađih baka na estradi Stojanka Stoja Novaković preživela je pravi pakao kada je njenoj snaji stigla poruka u kojoj je pisalo da su joj unuci oteti i da otmičare traže otkup, a sve je odmah prijavila policiji.
16. mart 2014. 19:56
Stoja Novaković ne pati od toga da po svaku cenu izgleda savršeno. Naprotiv, ona s ponosom nosi sve svoje vrline i mane, a kaže da joj je celulit na zadnjici poslednja briga.
24. januar 2014. 23:32
Pevačica Stoja Novaković gostovala je u emisiji na televiziji Happy, u kojoj je do najsitnijih detalja ispričala voditelju Ognjenu Nestoroviću sve detalje svog privatnog života i pevačke karijere, koje je do sada krila od javnosti.
3. oktobar 2013. 22:08
Popularna pevačica Stoja poslednjih dana je često u medijima, a ovaj put pažnju je izazvala novom pesmom.
11. maj 2013. 14:51
Stoja Novaković i njen suprug Igor Jovanović ponovo su se posvađali, i to zbog mladog manekena. Folkerka je zabranila mužu da prisustvuje snimanju spota za pesmu "Pare, pare", jer je želela da izbegne ljubomorne scene.
7. novembar 2012. 12:14
Pesma za pesmom, spot za spotom i Stoja lagano približava svoj rad na albumu kraju, ali pre nego što se zaokruži cela ta priča pogledajte spot za pesmu "Pare, pare".
5. novembar 2012. 15:19
Folk pevačica Stoja Novaković odlučila da je obraduje svoje fanove još jednom novom pesmom.
14. oktobar 2012. 22:32

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus