Region

Svet

Stoja u depresiji zbog majčine smrti

Posle kraće bolesti majka Stoje Novaković Katica preminula je prošloog utorka, od kada se pevačica nalazi u teškom psihičkom stanju, jer je prema rečima izvora bila nespremna za tako nešto.

Stoja u depresiji zbog majčine smrti"Stoja je često posećivala svoju rodnu kuću, jer je jako bila vezana za svoju majku. Tih dana se baš nalazila kod Katice, a nije ni slutila da će joj majka preminuti. Iako je imala srčanih problema i dijabetes, niko nije slutio da bi ishod mogao da bude tragičan. Tog dana Stoja je primetila da majka ne izlazi iz sobe, a kada je ušla unutra, zatekla je Katicino beživotno telo" - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

"Stojina majka je bila jako dobra žena i svi su je mnogo voleli. Stojin brat Živko onesvestio se na sahrani, a Stoja je sve vreme pila lekove za smirenje. Mnogo joj je teško, a veliku podršku joj pruža njen suprug Igor" - zaključuje izvor.

Stoja je za sada otkazala sve nastupe i pitanje kada će ponovo biti spremna da izađe pred publiku. Da prolazi kroz jedan od najtežih trenutaka u svom životu, potvrdila je i sama pevačica:

"Mnogo sam bila vezana za majku. Svaki slobodan trenutak sam koristila da budem sa njom i da je obiđem. Još sam u šoku i ne mogu da poverujem da moje Katice više nema. Mnogo je teško" - rekla je Stoja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Saša Kovačević obara rekorde hitom ROĐENDAN! VIDEO

Saša Kovačević obara rekorde hitom ROĐENDAN! VIDEO

Saša Kovačević definitivno je novim hitom "Rođendan" napravio pravi bum, te je njegov novi spot privukao dosta pažnje,  a za samo 4 dana od njegove premijere, dostigao je preko 800 hiljada pregleda na Jutjubu.

Tekstualna vest24. novembar 2015