Region

Svet

Podignuta optužnica protiv Maje Nikolić i Miloša Bojanića

Pevačica Maja Nikolić i pevač Miloš Bojanić naćiće se ponovo u decembru pred sudijom, jer je tužilaštvo podiglo optužnicu protiv njih dvoje zbog vređanja Jevreja na nacionalnoj osnovi u rijalitiju "Dvor".

Podignuta optužnica protiv Maje Nikolić i Miloša Bojanića



"Još u julu mesecu je protiv njih podignuta optužnica od strane Višeg suda u Beogradu, ali su tek nedavno dobili poziv. Verujem da tako nešto nisu očekivali, ali će morati da se opet pojave u sudnici i obrazlože reči izgovorene u“ Dvoru“ - rekao je izvor blizak tužilaštvu i dodao:

"Verujem da je na ovakvu odluku uticao i Savez jevrejskih opština Srbije jer je njih uvredilo navodno vređanje Miloša i Maje. Izgleda da pevaču nije pomoglo ni to što je svojevremeno išao na razgovor kod Aleksandra Nećaka, predsednika te organizacije, i tada objasnio na šta je mislio kada je izgovarao sporne reči" - zaključio je izvor.

Miloš Bojanić potvrdio je navode i izvora i dodao da mu je drago što je podignuta optužnica, jer će konačno uspeti da kaže šta ima.

"Zar ja ne smem da kažem, i šta to smeta našem pravosuđu, da smo bili bombardovani? Drago mi je što je podignuta optužnica jer ću imati prilike da dokazima pokažem sudu da sam u pravu!" - rekao je Miloš, dok je Maja bila jako kratka:"Nemam komentar!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>